S&P 500 VIX 29,74 36,36 27,79 +2,18 +7,91% 20:50:22...Korku endexsi 30 altına indi,bakalım 23 kapanış nasıl olacak.
S&P 500 VIX 29,74 36,36 27,79 +2,18 +7,91% 20:50:22...Korku endexsi 30 altına indi,bakalım 23 kapanış nasıl olacak.
Spk bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=13
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
DHA : İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde rüşvet aldıkları iddiasıyla tutuklanan, aralarında CZN Burak'ın annesi Didem B.'nin de bulunduğu 3 şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosunun yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonucunda 'İcbar suretiyle irtikap' suçundan ağır ceza mahkemesinde dava açılan sanıklardan CZN Burak'ın annesi Didem B. Tahliye edildi .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sputnik: ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 33 koronavirüs vakası tespit edildi:
VIOP gece seansında -1.80% , sosyal medyada idlib’de şehitlerin olduğu yönünde paylaşımlarında etkisi var..
Yer İmleri