Sayfa 9/99 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon
Arama sonucu : 785 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Trend Takibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku
    Yok hocam size bu indikatörlerden ekmek çıkmaz ����

Trix yukarı keserse al, aşağı keserse sat. Yok ben anlamam kardayken satayım dersen o zaman fiyat mumu Chande Kroll Stop'tan ayrılırsa sat. Ben öyle yapıyorum; genellikle de düşlüyor zaten [emoji6]
    bu kadar şeyi öğreneceğiz heee o zaman üstat neden var ......aslında vatcaptan üstat grup kuracak alın desin alalım
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    sabah dgate aldım 5 kuruş karla sattım üstat senin yıllık yarışma
    hissen bu ince bir yorum alsak müsait olunca
    Zaten alıp satmışsın, ben şimdi neyin yorumunu yapayım.
    Hayırlı olsun, kazandıklarını güle güle harca.
    Bir daha DGATE alacak olursan standart BB değerlerini (10,2)
    olarak değiştir ve fiyat BB orta bandına gelince arkadaşınla vedalaş.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

3.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    bu kadar şeyi öğreneceğiz heee o zaman üstat neden var ......aslında vatcaptan üstat grup kuracak alın desin alalım
    Burda yaptığımız şey birbirimizden birşeyler öğrenmek [emoji4] Bakalım üstatta ne inciler var. [emoji16]

4. Kereviti 1 aydır izliyordum Trix ve bazı diğer momentumlar al vermişti. Cemas al vermisti. Kerevit kaydı gitti sıfıra sıfır elde var sıfır çünkü almamıştım [emoji16][emoji16] Maksat eğitim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku
    Yok hocam size bu indikatörlerden ekmek çıkmaz 🤣🤣

Trix yukarı keserse al, aşağı keserse sat. Yok ben anlamam kardayken satayım dersen
    o zaman fiyat mumu Chande Kroll Stop'tan ayrılırsa sat. Ben öyle yapıyorum; genellikle
    de düşlüyor zaten [emoji6]
    Krolls'un mum grafiklerinin yönüne göre sinyal üreten ve yatırımcıya yön gösteren
    zımbırtısını daha çok Foreks erbabı kullanıyor. Foreks erbabı hisse senedi yatırımcısı
    gibi günlük-haftalık grafikleri değil, saatlik-dakikalık grafikleri tercih ediyor.

Siz eğer TRIX i de günlük-haftalık periyotlarda kullanırsanız sürekli amcaların-
    dayıların kazanına su taşırsınız.

Kullandığınız yol ve yöntemlerden saatlik grafiklere göre karar alan hızlı
    trader lardan olduğunuz anlaşılıyor. Sol şeridi boşalttım, yarış arabalarınızı
    istediğiniz gibi sürebilirsiniz.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

6.  Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Krolls'un mum grafiklerinin yönüne göre sinyal üreten ve yatırımcıya yön gösteren
    zımbırtısını daha çok Foreks erbabı kullanıyor. Foreks erbabı hisse senedi yatırımcısı
    gibi günlük-haftalık grafikleri değil, saatlik-dakikalık grafikleri tercih ediyor.

Siz eğer TRIX i de günlük-haftalık periyotlarda kullanırsanız sürekli amcaların-
    dayıların kazanına su taşırsınız.

Kullandığınız yol ve yöntemlerden saatlik grafiklere göre karar alan hızlı
    trader lardan olduğunuz anlaşılıyor. Sol şeridi boşalttım, yarış arabalarınızı
    istediğiniz gibi sürebilirsiniz.
    🤣🤣🤣🤣

Sol şerit benim Serçe 'nin. Çekilin yoldan. 🤣

Hızlı Gonzales'ten biraz yavaşım. Çok çabuk senet alırım aylarca taşırım [emoji2]

Kroll amcamdan ayrilan mum bana göre iyi bir mum değildir. Bu nedenle "bir mumdur" türküsünü söyler ve grafiklere öyle bakarım.

Dakikalık işlem yapamam; dakikalık işlem yapanlar, dakik olmalarına rağmen uçağı kaçırırlar [emoji4] Bu nedenle trix gibi momentumlara en kısada günlük bakmakta fayda vardır.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Emeğinize sağlık Sn. Dandanakan.

Sayfa 9/99 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •