Üstat faizi yazmamın nedeni nedeni net haram olduğunu düşünüyorum ve getirilerini yazıp insanları teşvik etmek istemem. dindar bir insan değilim fakat bu konuda ciddi bir eğitim aldım . O kadar baskın söylediğimin farkında değilim sen uyardın bu konuda doğrudur olabilir. borsayla ilgili bile cekincelerim var çok araştırdım onu da. işin dibine inersek daha farklı konular çıkar yeri burası değil tabi. Uyarın için teşekkürler dikkat edeceğim.
Grafik olarak aslında haklısın ona hiç dikkat etmedim mynetin gidebildiği en eski tarihe gittim. Tabi şu anda da temettü hisselerinin aslında çoğu patates de oldu.
Benim esas istediğim 2001-2008 bir de 2001 öncesini araştırmak vakit bulduğumda bir ara onu da araştırmak istiyorum grafik sıkıntısı yaşıyorum. Dediğin gibi bir de 2010 dan itibaren bakayım.
2009 dan itibaren ciddi bir ralli oldu ama dolarda da çok ciddi ralliler oldu bist 100un dolar bazlı zirvesinin çok uzagindayiz şu anda.
Altını değerlendirmemde ki neden de altının getirisi hem ons hem de dolara bağlı olduğu için hep dolardan daha fazla olmuştur. Yıllardır altınin dolardan fazla getirisi var. Baz aldığım ons değil gram altın.
Bir de aslında çok bir beklentim yok araştırmayı severim matematiğim çok zayıf olduğu için teknik işlerini cozemem. Ama boş kaldığım her an biseyler arastiririm. Daha önceki msjlarimi da okumusssunuzdur özgeçmişimi anlattım ☺️
Savurgan bir insan değilim bundan önce hep altın alırdım şimdi biraz da borsayla ilgileniyorum kendimden ziyade çocuklarıma iyi bir gelecek hazırlamak istiyorum ben 65 e kadar da çalışırım her sabah yataktan kalkıp küfrederek işe giderim yapacak bişey yok ☺️
Ha olmazsa da olmaz en azından denedik deriz kenara attığım paralar hayatımda ki hiç bir şeyi değiştirmez.
Zaten önümüzde ki süreçte ciddi büyük bir savaş beklentim var olur da yaşarsak hisselerimiz zaten tuvalet kağıdına döner ☺️
İnşallah olmaz tabi allah korusun.
Yarın öğlen iki numaralı velet uyuyunca bir 2010 bazlı bakayım ☺️
Saygılar.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri