Sayfa 9/375 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 2996 madde; 65 - 72 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    BRUVA nın BAŞ YORUCUSU Ezel abi, DUR az DUR, az dur da biraz bilgi paylaşımı okuyalım, bilgisi olan tecrübeli arkadaşlara fırsat ver herkesi bezdirdin bıktırdın.
    senin yazdığın boş laflar okumaktan gözümüzü kör olacak,
    Daha önce sana uzun uzun, madde madde yanlışlarını söyledim ama boşa, sen yine bildiğini okuyorsun, birşey bilsen de okusan gam yemeyeceğim.
    Boş atıp dolu tutmaya çalışıyorsun.
    Söz veriyorum seçim yapacağız ve seni Kozal ın BAŞ YORUMCUSU yapacağız ama azıcık sus.
    Sen de beni eleştirmekten başka birşey yapmıyorsun. Bak işin sağlamasını yapalım aslında bu konuya cevap vermem bile gereksiz ama yanıtlamak zorunda bırakıyorsun.

1. Seri yakalamak kolaymı? Sen hiç hayatında % 1200 lük seri yakaladınmı?
    2. Hadi yakaladın zirveye kadar durabilirmiydin? Sen bunu fantazimi sanıyorsun? Sence ben bunları kendimi övmek içinmi anlatıyorum? Yoksa canlı model olsunda sizde faydalanın diyemi?
    3. Seri yakalayabilmek için gerilimi geç kaç tane başarı dizini göstermen gerekir? Söyleyeyim ortalama 15 adım. Borsayı bilmeyen biri tesadüfen bunu başarabilirmi? Asla..!
    4. Topiği gizlilik için söylemeyeceğim. O topikte benden sonra ikinci kişi vardı. Satmayacagım diyordu. Eğer hala oradaysa 28 TL serinin teyit noktasıdır orası görüldüğünde seri başlayacak diyen kimdi diye sor sana söylesin.
    5. Aslında bilmişlik yapan sensin. Çok bilmiş içe dönük narsistik davranışların var. Şu alaycı, kafaya alma tutkusu olan kişiler vardır. İşte sen tam olarak sen öyle bir kişisin ! Aynı şekilde burvada da bir kişi vardı açık psikopattı. Söylediklerim bir bir çıkinca özür diledi. Geçen topige uğradım düzeltme bitmedi dedim. 55 ten 42 yi gördü. Fakat ne dese beğenirsin , sende bu topiğe az zarar vermedin dedi psikopat işte illa yapacagını yapacak..
    6. Borsanın acı gerçekler inden biride şudur, Bilen söylemez, söyleyen bilmez.. Ama ben sırf iyi niyetimden bu kuralı kendi zararıma çiğneyen biriyim.! Daha ne benle uğraşıyorsun? Git uğraştırma beni koçum ya..!
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Tamam Ezel abi ben susuyorum.
    Arkadaşlarin senin bilgi ve deneyimine ihtiyaclari var.
    Sen bol bol yaz. Boş ver beni ben sustum.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

3. Huylu huyundan vazgeçmez bunlar tam bizim speklerin havası trader olarak ta acaba bu saatten sonra huyunu değiştirip fiyat ve hacim marjını artırmak isteyip Endex e ters hareket etmek isterlermi? Çünkü durum bunada çok müsait. Bekleyip görelim. YTD.

4. geçen yıl şubat 12 sindemi gelmişti rezerv haberi...yine aynı tarihte 2021 rezerv haberi gelebilirmi....

Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    geçen yıl şubat 12 sindemi gelmişti rezerv haberi...yine aynı tarihte 2021 rezerv haberi gelebilirmi....
    şubat olsun yeter, arpaci kardeş. ne kadar erken olursa seviniriz. Mollam karam diyelim inşallah.

Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Doğal da iyimi kötümü o önemli.?
    kalanlar için iyi, gidenler için kötü.

7. Ne huyundan vazgeçti nede yeni bir tarz denedi. Bunada şükür diyelim. Zira seri yapan kagitlarda hala epey prim olduğundan kağıdın speki tabandan blok halinde mal çıkıyor! Yani Allah muhafaza bunlara göre çok iyi durumdayız. YTD.

8. İçi boş sürekli yazan sıkışınca 50 yaşlarında olduğunu ancak karşısındakinin ise hiç 60 yaşlarına yaklaşmış biri olabileceğini hiç düşünmeyen 20 yıldır borsa tecrübesi olduğunu söyleyen gereksiz yazı yazıp yazı kalabalığı yazan biri nasıl engellenir veya yazılarını forumda görmemek olası mı?
    Boş bilgi kirliliği yapıyor.
    Birşeyler öğrenmek bilgi alışverişi yapacak dolu yazanların yazıları da arada yitip gidiyor.
    Şu istenmeyen nick den junk yazıları engellemenin bir yolunu yazan olursa sevinirim

Sayfa 9/375 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •