Sayfa 9/997 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Öyle Bozkurt abi. Sopa Cennetten çıkma. Ama onunda bir adabı var be abi. Atmayı bilene düşmek lazım
    Mehmet abi var benim tanıdığım en iyi sobacı
    Günlük alsat yapmayıp onun dediği yerde tepeye işaret koyup, ve yine onun dediği yerde dibi işaretlesek ve hiç gibraşmasak Viobda köşeydik abi,
    hadi ben neyse de fakir geldik fakir gidecez ama sen olmuyor büüüle
    Hamdım Piştim Yandım

Endeksi bilmem, doların düzeltmesi hala yetersiz. Minimum 7,80 leri yoklaması lazım...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mehmet abi var benim tanıdığım en iyi sobacı
    Günlük alsat yapmayıp onun dediği yerde tepeye işaret koyup, ve yine onun dediği yerde dibi işaretlesek ve hiç gibraşmasak Viobda köşeydik abi,
    hadi ben neyse de fakir geldik fakir gidecez ama sen olmuyor büüüle
    Ben Vobu bıraktım Bozkurt Abi. Zaman yok bakma Vize haftaları da şimdi boştayım. Online eğitim de ders ekranı açtımı Matriksi açamıyon. Tam vurmalık geliyor kaçırıyon. Robot bağlayayım dedim robotlar bana bağlandı ters oldu Dersler başlayınca kaybolurum gene

Vobta ben trend kovalayamıyorum abi. Ştres basıyor. Vurup kaçmam lazım ona alışmışız. Ona da zaman yok genel olarak.

Dolarda şortcu istemiyorlar kanımca, rodeocu gibim zıp zıp zıplatıyorlar!

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ben Vobu bıraktım Bozkurt Abi. Zaman yok bakma Vize haftaları da şimdi boştayım. Online eğitim de ders ekranı açtımı Matriksi açamıyon. Tam vurmalık geliyor kaçırıyon. Robot bağlayayım dedim robotlar bana bağlandı ters oldu Dersler başlayınca kaybolurum gene

Vobta ben trend kovalayamıyorum abi. Ştres basıyor. Vurup kaçmam lazım ona alışmışız. Ona da zaman yok genel olarak.
    Olsun yinede not alıcan, nolur nolmaz belli mi olur Mehmet abi bu borumu

Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT kapanış (Amerikalı BOFA nın karşısında İngiliz HSBC )

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olsun yinede not alıcan, nolur nolmaz belli mi olur Mehmet abi bu borumu

Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
    Ben notu aldım Bozkurt Abi. B Planını işaret ediyor. Ama önce A planı bozulmalı. Hele bi görelim alsın biraz yukarı.

Gece seansı önemli oldu şimdi ha yarın için.

Dolsr cortları verdim, huzursuz ediyor tr de hu pozisyon... Yukarı sinsice gidecek gibin duriy...

Sayfa 9/997 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •