Sayfa 9/68 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon
Arama sonucu : 542 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Trump yakın zamanda Beyaz Saray'a dönecek!! Tabii ki başkan olarak.

1. Prof Dr Güner Sönmez
    @DrGunerSonmez
    ·
    5s
    Sn Özlem Türeci- Uğur Şahin’den yeni müjde; Kanser ve MS aşıları yakında…
    “Covid aşısından elde edilen gelir artık kanser ürünlerine yatırım haline getirilerek eşzamanlı projeler yürütülebilir. Kanser aşı adaylarının bazıları 2023’ten itibaren kullanım onayı için hazır olabilir.
    Dr.Mtcorpty
    @Dr_mtcropty_
    @DrGunerSonmez
    adlı kişiye yanıt olarak
    Hocam bende sakroillak eklem iltihabı(romatizma) rahatsızlığı vardı. Alevlenmeler çok şiddetli oluyor ve yürüyemiyordum genç yaşıma rağmen.. Üstelik bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyordum. 2. Biontech aşısından sonra ağrılarım kesildi, yürüyüş bozukluğum düzeldi. Şaşkınım!
    Dr.Mtcorpty
    @Dr_mtcropty_
    ·
    2s
    @Dr_mtcropty_
    ve
    @DrGunerSonmez
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    +yaklaşık 15 gün oldu ve hiç ağrım , rahatsızlığım yok. Normalde çok sıkıntı çıkarması lazımdı
    Prof Dr Güner Sönmez
    @DrGunerSonmez
    ·
    2s
    @Dr_mtcropty_
    adlı kişiye yanıt olarak
    Harika
    @erefefik

2. cuneyt basaran
    @cuneytbasaran

ABD'de yıllık TÜFE % 5, FED Faizi %0
    İngiltere'de yıllık TÜFE % 2.1, BOE Faizi % 0.1
    AB'de yıllık TÜFE % 2 (17 Haziran'da açıklanacak) Faiz -% 0.5
    Ayrıca;
    Dünya İmalat Sanayinin % 27'sinin döndüğü Çin'de ÜFE % 8.5
    Ama FED'e göre enflasyondaki yükseliş geçici, kafayı takmayın.
    @erefefik

3. Sedat Peker
    @sedat_peker
    1-Çakma MİT’çi cem küçük, aslında ben size sarmayacaktım. Ama bana televizyon programlarında saygısızlık yaptınız. Bu beni çok üzdü. Şu an kendime terapi yapıyorum, yani sen ve senin gibileri kibrit kutusuna sokuyorum.
    2-Çakma MİT’çi cem küçük; haber yapmak için ben kimseden para istemiyorum, para alıp günahsız insanları suçlamıyorum. Bunu yapanlar ********dir, alçaktır, köpektir diye bir tweet atsana. Seni süslü sülü de kurtaramayacak çünkü onu da deli edeceğim.
    İnsanlar kibrit kutusuna böyle sokuluyor:

@erefefik

4. )))))))))))))))))))))))
    @erefefik

5. https://tele1.com.tr/dolmabahcedeki-...-kayip-414971/

Dolmabahçe Sarayı’nda muhafaza edilen, Sultan Abdülmecid’den kalma, her biri 46 kilogram olan som altından 2 vazonun akıbetini Meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin TBMM Başkanlığı’na soru önergesi veren Tanal, Dolmabahçe Sarayı’nda vazoları her zamanki yerlerinde göremeyen vatandaşların endişeye kapıldığını belirtti. Toplam 92 kilogram ağırlığındaki altın vazoların şu an nerede olduğunu, kaçırıp kaçırılmadıklarını sordu.
    Bu vazolar kaybolduysa bu kadar adilik olmaz. Artık ''vazolar bulundu'' deyip, karşıdan gösterirlerse de inanmam. Konunun uzmanlarının onaylamasını beklerim. Çok ciddi cezaların uygulanması gerekiyor.
    @erefefik

6. https://t24.com.tr/haber/tobb-baskan...diliyor,959528

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bütün dünyada tedarik zincirlerinin kopması ve kısıtlamalardan dolayı ham madde fiyatlarının arttığını vurgulayarak "Ülkeler ‘Satmıyorum’ deyince ne olur, fiyat da otomatikman yukarı çıkar. Bunu da biz kendi içimizde, enflasyon baskısı olarak hissediyoruz. Üretimde mal bulamama, sanayide mal bulamama, birçok ham maddeyi bulamıyoruz” dedi.
    Tedarik zincirlerinin kırıldığını itiraf etmiş. 15 temmuz darbe girişiminin hemen sonrasında, Türkiye'de ve dünyada tedarik zincirlerinin kırılacağını defalarca yazmıştım. TOBB Başkanı'nın bunu kamuoyuna açıkça söylememesi gerekir. Çünkü; Fed'in başındaki adam, enflasyonun geçici olduğunu söyleyerek, faiz arttırmıyor.
    @erefefik

7. https://www.krttv.com.tr/magazin/sed...en-h81759.html

Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil'i tecavüz ile suçlamıştı... Erbil'den açıklama geldi
    Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil arasındaki büyük kavga kısa sürdü. Dün, eski iki dostun sitem ile başlayan daha sonra ağır suçlamalara dönüşen tartışması, bugün Erbil'in özür dilemesiyle sona erdi.
    Erbil paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
    ''Seda benim canımdır, kardeşimdir; oğlu oğlumdur, o da benim çocuklarımı kendininkinden ayırmaz.
    Ben ilaçların tesiriyle bir yanlış yaptım, özür diliyorum Seda'dan da Oğulcan'dan da... Aramıza kimse giremez, girmesin ....''
    @erefefik

8. MASKE (Erdal Yılmaz)
    @maske3g
    ·
    33sn
    Atın fava bekleyin.
    Mevcut içisleri bakanı, bu hafta icinde,belki de bu gece istifa edecek veya görevden alınacak çünkü Ak Partinin içi kaynayan kazan gibi.Mevcut içisleri bakanı Ak Partide istenmiyor. İstenmediğini bile bilede koltukta oturmaya devam ediyor buda tuhaf,çok tuhaf
    @erefefik

Sayfa 9/68 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •