Sayfa 9/805 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 65 - 72 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Cemal31 ağam genel kurulda seni başa seçeriz senin şirket hakkındaki bilgin her yönü ile ortakları ve yönetim kurulunda yoktur senin bilgi ve cesaretin hem şirket alacakları ortaklıklar ve taahhüt işleride şirketi çok iyi yerlere getireceğinden eminim kayyum gibi düşün genel kurul üyelerini kov başta hacıyı pandorada sana atak bağı olursa sen bilirsin ������

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by sahilli Yazıyı Oku
    Cemal31 ağam genel kurulda seni başa seçeriz senin şirket hakkındaki bilgin her yönü ile ortakları ve yönetim kurulunda yoktur senin bilgi ve cesaretin hem şirket alacakları ortaklıklar ve taahhüt işleride şirketi çok iyi yerlere getireceğinden eminim kayyum gibi düşün genel kurul üyelerini kov başta hacıyı pandorada sana atak bağı olursa sen bilirsin ������
    Bizans towerde ne işim var ortak. Maxi kenya ya giderse baa da bulaşıkçı, çaycı kadrosundan bir iş ayarlasın yeter....

3.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Saat 17.00 den sonra bişeyler olmazsa bist-30 un en rezil kagıdı tekfen olacak. diğerleri milyar, yüzlerce milyon hacim yaparken tekfen 83 m. hacimde.(mynet-15 dk. gecikmeli rakamlar)
    Üstad millet durduk yere aldığı kağıda küfür edermi ama bunlar kansız,bunlar namussuz,bunlar her türlü hakareti hak ediyor yazık ulan sizi adam sananlara...

4.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Bist-30 da 100 milyonun altında vestel ve tekfen var. İtibarları ortada şerefli patronların....
    Şereflinin en önde gideni ,vestel yine birşeyler yaptı
    Bu kansız kpeğe ne demeli

Sayin kaysersoze

Genel kurul vakti hala bu lanet kagitta olursak gel seninle gidelim genel kurula . Haci Murat bende , sen kimi aliosan al . Sovmen Emrah danisman sifatiyla gelir belki ufacik tefecik zaten onu da sen kap . Cemal Aga da Ceyari alir . Bi guzel pataklariz hepsini kapanisi da Pandora ile Legolas yapar .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin kaysersoze

Genel kurul vakti hala bu lanet kagitta olursak gel seninle gidelim genel kurula . Haci Murat bende , sen kimi aliosan al . Sovmen Emrah danisman sifatiyla gelir belki ufacik tefecik zaten onu da sen kap . Cemal Aga da Ceyari alir . Bi guzel pataklariz hepsini kapanisi da Pandora ile Legolas yapar .
    Pozitif Maxi saa pozitif haber, HSBC nin net alımının binde birini ben yaptım.....

https://share.matriksdata.com/share....11101924194676

Günün takasları....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    merlin
    @merlin62930625
    ·
    25d
    @perihantantug
    adlı kişiye yanıt olarak
    f/k geleceği satın alır derler, örneğin #tkfen f/k çok düşüktü hisse 26 dı ve iyi kar yine gelmişti, sonra düşmeye başladı f/k ve pd/dd hala çok düşüktü, lakin hisse düşmeye devam ediyordu 2 sene düştü yarısına ve bir süre önce zarardan dolayı f/k yoktu Düşünen yüz

PERİHAN HAYDE CEVAP VER ŞİMDİ BU SORUYA.....

Lanet olsun bunda beklerken Algyo kacti , Otel almislar yarin tavan yapar alana kadar ben . Bunda beklerken daha neler kaciracam kimbilir . Bana zarari bu gidisle bu kagidin kacirdiklarimla 3-4 milyona vuracak . Belki Ceyar icin Pandora icin ufak rakamlar ama benim hayatimi degistirecek firsatlari bu iblislerin sirketinde bekleyerek kaybettim . Sadece eylulden beri tuprasi da Algyo yu da goz gore kacirdim . Gecen seneki ralliyi soylememe bile gerek yok zaten sokaktan gecen adam 3 e katladi gecen sene

Sayfa 9/805 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •