Sayfa 9/92 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon
Arama sonucu : 730 madde; 65 - 72 arası.

Konu: KONKA Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.

KONYA KAĞIT/EFE: 3 TANE ÇOK BÜYÜK KAĞIT ÜRETİMİ İLE İLGİ PROJELERİN FİZİBİLİTELERİ BİTMİŞ DURUMDA.

Burdan güzel haberler gelebilir.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Kokmaz,çürümez,bozulmaz,savaştan etkilenmez,geri dönüşümü vardır,,kağıt sektörü her daim yürür.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Ben olsam golda gıdayı da halka arz ederdim,,şirkete gelir sağlamış olur.

Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

Konkam ın maşaAllahı var.

Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Tavan hayırlı olsun,,200 bin lot alıcı var.

not: sıralama bedelsiz gücüne göre yapılmıştır.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

Sayfa 9/92 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •