Sayfa 9/1002 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Büyük buhran
    Öyle bişey de değil yep yeni birşey ne olduğunu anlayamıyor insan çünkü daha önce yok hahahaha annatabildim mi ?

Varsa örneği köy abi. Profesörler bile cevap veremiyor profesör olmuş neden çünkü literatür sıfırdan yazılıyor. Dayı akını alırlar..

Yeni birşey icat.

2. Simdi bu dolar 30 gördü diyelim ama icerde her şey o duruma zaten qeloyor mesela ev oturduğum yer 50 60 bjn benjo civarı idi,simdide
    Aynı fiyatlar saatlik benjo gibi xikoyor.boyle devam edecekse neden benjo ile yatırımimj korumam gerekiyor!!yada almak zorunda vatandaş
    Aydınlanma lazım,ışık lazım,vallahi
    Ha birazda benjo bende de var ,sari kız,hissede var yılbaşı sepeti gibim.

3. Cuma günü olan düşüş gerçekten çok farklı bir hareketti.. 20 yıldır böyle bir hareket görmedim... Göstergelerin bazıları bu satışın çok güçlü olduğunu biraz daha devam edeceğini gösteriyor.... Bildiğiniz gibi vadeli bu konuda daha acımasız... Babalar tepeden sağlam bastılar, gelene geçene verdiler... Cuma günü alanları patlatmak için bir 2 dip daha yapabilirler... Gerekirse spotun 5000 puan altına bile inerler

T782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yeni birşey değil memet. Düzgün reel faiz olmazsa tl'den kaçış devam edecek. Gayet iyi bilinen çok çalışılmış ve cok gözlenmiş bir prensip..

5. Tl'den kaçışı önlemek için reel faiz içerde kritik mevzu..

Dışarıya bagimlisin oradan fx gelecek, ona da oynaklık fazla olmayacak deyip güven vereceksin.

Çok basit..

6. Naci kalsa son şansını kullanmış olacaktı. Bundan sonra bence şans vermezler abey.
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Tl'den kaçışı önlemek için reel faiz içerde kritik mevzu..

Dışarıya bagimlisin oradan fx gelecek, ona da oynaklık fazla olmayacak deyip güven vereceksin.

Çok basit..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya bu videoyu izledim...Venezuela'da paralar yerlerde...peki bu adamlar alışverişlerini neyle yapıyor? hangi parayı kullanıyor? kendi paraları pul olmuş...baksanıza genç çocuk banknotlardan çanta yapıp tanesini 10 dolara satıyorum diyor...kağıt parayı hiçbir yerde kabul etmiyorlar diyor...peki gündelik hayatta alışveriş için ne kullanıyor bunlar?

https://twitter.com/bilgitara/status...99937457340418

8. Sen yıllarca sıcak para finansmani ile işleyen ekonomik yapı kurmuşsun, üretmiyorsun, turizmden başka bir şeyin yok, bunu bile düzgün başaramıyorsun, sonra da artislik yapıyorsun.

Sana bir tuttururlar ki taze gelin gibi..

Olan biten budur.

Sayfa 9/1002 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •