Sayfa 9/359 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 65 - 72 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    korku yok....korkunun ecele faidesi yok.....MALA BINIYORUZ 4 KADEMEDE.....

AMIRAL.....isctr....de bir ornek vererek KENE ile mala nasil biniliri bu forumada anlatmaliyim....

suan....viop ta furusuyorum.....borsa kapandi mi yazacagim....
    Kuzum sen eskiden viop furusmalarini da yazardın bin atlı beraber furusurduk keşke şimdi de yazsan ortalık şenlense

YARALARINI YALAMAK....nedir....

PIYASA.....bir TITRESIME girer.....yuzde 3 marj icinde....iner ve cikar....bu esnada VIOP ta furusursun....SHORT ve LONG....

bu titresim.....agir agir sonumlenir....marjlar yuzde 2 ye duser....sonra yuzde 1 e duser....

VE BIR DENGE OLUSUR.....bu DENGE dip degildir....OTORITENIN sagladigi.....KARARSIZ DENGE HALIDIR.....

KARARLI DENGE.....bilahare piyasa oyunculari ve PIYASA YAPICI tarafindan olusturulur....

maldaki kardeslerime.....

zararina mal veren....ENAYIDIR....

MAL TEPELERDE SATILIR.....DIBE YONELMIS YUZDE 25 DUSMUS BORSADA MAL VERILMEZ....ALINIR...

GUNEYSU....

beni sizi koruyayim diye getirdi.....vicdanli laz....ha ha ha.

unutmayin.....dolar bazlida.....340 dolardan bugun 237 dolar endekse dustuk....YUZDE 30 DUSUS BU.....

AKLINI YITIRMIS....bilgisiz....you tuber lari.....onu bunu....dinlemeyin...ONLARDA BILGI YOK....ruzgara kapilmis eylul yapraklari onlar....ruzgar ne yana eserse o yana donuyorlar....BEYNINIZE MUKAYYET OLUN....KIRLETTIRMEYIN ONU.

4. Çok uzun zamandır forumda aktif yazmadan sadece topikleri takip ediyordum.

Sn. kuzu'ya, Sn. bikmişbroker'a ve bu topiğin açılmasına vesile olan Sn. guneysu'ya selamlar ve teşekkürler.
    Benim hisse zirveden %60 aşağıda, maliyetim düşük halen yeşil görünüyor ama gerçekte (geçen zaman, enflasyon vs..) çok fena zarar yazdık.

Şu tepede satma işini bir türlü beceremedim. Duygusal davranıyorum, sonra da şemsiye .... neyse :D

Herkese selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Çok uzun zamandır forumda aktif yazmadan sadece topikleri takip ediyordum.

Sn. kuzu'ya, Sn. bikmişbroker'a ve bu topiğin açılmasına vesile olan Sn. guneysu'ya selamlar ve teşekkürler.
    Benim hisse zirveden %60 aşağıda, maliyetim düşük halen yeşil görünüyor ama gerçekte (geçen zaman, enflasyon vs..) çok fena zarar yazdık.

Şu tepede satma işini bir türlü beceremedim. Duygusal davranıyorum, sonra da şemsiye .... neyse :D

Herkese selamlar, saygılar.
    SABRET.....10 KATINA CIKMAZSA.....NAMERDIM.....daha sonra 20 kati.....

bunu....elinde ki sirketin sahibi TURK OLIGARG yapacak....mecbur buna...KAPITALIS MODE icabidir bu.

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    SABRET.....10 KATINA CIKMAZSA.....NAMERDIM.....daha sonra 20 kati.....

bunu....elinde ki sirketin sahibi TURK OLIGARG yapacak....mecbur buna...KAPITALIS MODE icabidir bu.
    vade nedir kuzu başkan ?

7. kuzu yine formundasın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Emmi merkezden stopaj adımı gelecekmiş

Yine faize park edebilir para

Sayfa 9/359 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız