Sayfa 90/1000 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dolar kuru veren siteleri de karartsınlar...

Sonra...

Gerçek kişilere dolar alış verişini yasaklar, faizi de % 10 a sabitlersen...

Nereye kaçacaklar?

(Saraydan düşünceler)

Alıntı Originally Posted by Cücük yatırımcı Yazıyı Oku
    Rica etsem şikayet listesine oradan bir cücük yatırımcı ekler misiniz?
    İsminiz zaten listede [emoji4] Ben de listede 1. sıradayım kendimi ihbar eden olarak.
    Bir sabah ansızın " Sürpriz hepinizin dolarlarını TL 'ye çevirdim " demese bari.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    yunanistan nüfusu 10-15 milyon falan

Comparatively, Greece owes $352.7 billion to foreign investors. It owes its top two foreign creditors - the European Union (EU) and the International Monetary Fund (IMF) - roughly $264.5 million (75% of its total debt).

türkiyenin 80-90 milyon

That's bad for debtholders in Turkey, who owe big in foreign currencies but whose assets are held in the rapidly depreciating lira. In total, there's some $220 billion in foreign debt for Turkish companies and financial institutions.

sağlıklı düşünemeyen biri doğru kararlar alamaz.

https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/turkey

https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece
    olaya yanlis pencereden bakiyorsunuz

Yunanistan in kendi merkez bankasi hazinesi falan yok hepsi Luksemburg da kendi parasida yok senyorajida yok

Yani borcu olabilir ama bu borc sanki ailenin borcu gibi bir sey ve her zaman yardim gorecektir

Ayrica Yunanistan da asgari ucret TR nin 4-5 kati

biz olaganustu geriyiz onlardan o yuzden bunlari tartismak falan cok sacma

*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesine teklif yok

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Madem sizin Dolarınız varsa bizim de allahımızı var diyorlar o zaman hala bizden niye Dolar istiyorlar ! Allah versin naş naş...
    bilali'ln vakfına bağışı dolarla yapacağım de bakalım allahları kalıyor mu..?

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Genel anlamda döviz alanları şikayet edin demiyor.

.
    Kesinlikle Genel anlamda döviz alanları şikayet edin denilmedi, öyle olsa suan ne borsa ne dolar böyle olmazdı ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by crayon07 Yazıyı Oku
    bu insanlar hapse girmekten nasil korkmuyor ya

deli bunlar hakikaten deli

En iyi icraatları ihbarcılık müessesini sağlamlaştırmış olmaları. Kişisel husumetle haksız ihbarlarla söndürülen ocaklar yok edilen hayatlar umurlarında olmadı.
    İyiye dair hiçbir şey, suça günaha haksızlığa karşı çok şey gördüm bunlardan.
    Yatacak yerleri yok.
    Mezarlarını tekmeleyeceklerimin listesini yaptım. Mezarları Çin'de olsa gideceğim.

Sayfa 90/1000 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •