arkadaşlar defter değeri 1 lıra olan hısseyi 6 lıralardan almayın vesaire gibi uyandırsaydınya mılleti zamanında
arkadaşlar defter değeri 1 lıra olan hısseyi 6 lıralardan almayın vesaire gibi uyandırsaydınya mılleti zamanında
kasa para dolu
bir kuruş borç yok
1 yıl önce sadece hedef vardı
şimdi ideas var
seykim var
termal otel var
şirketlere yatırım var
düşecek diye nara atıyor
sat ozaman aşağıdan alırsın
saçmalıklarla dolu bir yazı dizisi
hem hedefin % 10 bilgisine sahıbim diyorsun bilançolarını neredeyse harfıyyyen tahmın edebilen birisine kafa tutuyorsun sidik yarıştırıyorsun tereciye tere satmaaaaaaa 21 yılımı verdim ben bu borsaya
beni kızdırarak sonunda yarın tavan yaptırdatacaksın![]()
Bu arkadaşların sayısında artış olması ve tüm forumlarda mantar gibi çıkmaları ilginç.. diğer ilginçlik ise mantıklı hiç bir argüman ortaya koymamalarıba rağmen hisse fiyatıyla ilgili kesin ifadelerle konuşmaları.. biraz sıkıştırınca hisse hakkında çok az bilgi sahibi olduklarını söyleyerek yine düşeceğini iddia etmeleri.. ilginç tipler vesselam
saçmalamalar devam ediyor
yahu karedeşim hıssenin yükseleceğine inanmıyorsan
neden 114 ten mal taşırsın hemde 2019 sonuna kadar
sen enayimisin derler adama böyle adamlara cevap yazıyorum ya
yazık bana
hısse gelmiş 1 lıralara atıp tutuyor bi mok bilenler gibi
Dayı kızma ya arada bana bile geçirmişsin"sonunda aşık oluyorlar" diye. Benim bir tane hedefi kötüleyen vumlem var mi? Ben bedelliden sonra hedefe girilir dedim ve girdim. Aşık olmaya gelince deliler gibi aşık oldum [emoji7][emoji7][emoji7][emoji11][emoji11]
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Yer İmleri