sen dolar almazda try aldın diyelim dolar yükseldi. try düştü normalde coinden % 2 kar ettin ama tl de % 2 düştü.
ne anladım bu işten oluyor.
sen dolar almazda try aldın diyelim dolar yükseldi. try düştü normalde coinden % 2 kar ettin ama tl de % 2 düştü.
ne anladım bu işten oluyor.
bearbull üstad seni görmüşken sorayım
idealde . al sinyali geldiğinde emiri x puan altına iletsin satış sinyalinde x puan üzerine eklesini nasıl yapabiliriz.
hala ekranlardan uzaksan sorun değil oku geç
Bist30 genel anlamda çok ucuz. Kısa vadeli riskler olsada yön yukarı dönecektir. HEle ki siyasi değişim işareti ile büyük ralli gerçekleşecek. 2021 mi 2023 mü önemli olan tarihi kestirmek. Bist 30 portföyüm ve listeyi hazırlarken kapanış fiyatlarını yazdım.
1,82 Ekgyo
7,51 Sise
6,71 Petkm
87,75 Tuprs
18,31 Kchol
8,09 Sahol
10,30 Enerjisa
4,87 İsc
14,84 Tcell
3,42 Vakbnk
2,10 Ykbnk
28,80 Vestl
34,38 Arclk
65,00 Bim
1,26 Tskb
1,86 İsgyo
15,00 Asels
23 mayısta en son bu mesajı atmışım, uzun zaman geçti 3-5 tanesi prim yaptı hâla potansiyeli yüksek olanlar var. Tüpraş listemizden çıkabilir artık ama 160 lara kadarda gitme potansiyeli var hala. Düşük fiyattan alan varsa bekleyebilir.
Ben şuanda arçelik-şişe-vestel-ykbnk ve işc deyim. Anlaşılacağı gibi ihracatçı ve döviz kurundan olumlu etkilenebilecek şirketler. Bankalarda da çok düşük fiyatlarda olması avantaj.
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
Yorum yapmaya gerek yok. Her şey ortada.
1508 üstünde kalabilirsek olumlu demiştik 1512-1520 üstünde çarşı karışır demiştik. 1600'lara gelmiş. Allah bereket versin.
300-500 diye diye aylık 10000 bin tl hedeflerimiz gerçekleşiyor. 4,5 gün kaldı. Bir ayı daha kapatıyoruz.
Kalın sağlıcakla.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Dolar yarın cumadan pahalı olabilir...
Ama gelecek ay başından da ucuz olacaktır... Ay başı maaşını alan elinde kimlik döviz burosuna gider...
Bunlar gitmedikçe dolar hep ucuz...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
BIDEN anlaşılan start vermiş..
Rıza zarrab yani Next Level..
1 milyar usd civarında rüşvet verdiğini abd de açıklamış..Reise!
Parayı elden rızanın uçağı ile defalarca götüren de Egemen Bağış...
Egemen'in başına bir iş gelmemesi için (tutuklanıp abd ye postalanmaması) büyükelçilik ünvanı ile Diplomatik Pasaportla koruma sağlamış..
Zarrab Egemen'i ifşa edince Tayyip hemen tedbir almış.
Ülke bu halde.. Ama bu ülkede rezil olmazsın.. Reisim başımızdan eksik olma derler..
İlahi adalet dersin.Vardır inanırsın.. Ama olmadığına 1000 defa şahit olursun..
HALKBANK için en az 10 milyar usd ceza kesin derler..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri