rezervlerimiz zirve üstüne zirve yapıya.
https://www.ekonomim.com/ekonomi/mer...-haberi-850641
rezervlerimiz zirve üstüne zirve yapıya.
https://www.ekonomim.com/ekonomi/mer...-haberi-850641
Nereden senin rezervin oluyor
Gelecek biri 128 m dolar gibi siyiracak
Senlik bir durum yok
pıst 100 makro bakıyorduk şimdi yazı tura borsası olmuş yada çiçek falı borsası olmuş -mutlak çıkacak- çıkmayacak-çıkacak-çıkmayacak diye gidiyor piyasa
![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
812 : Ukrayna: Bin Ukraynalı askerin cenazesini Rusya'dan teslim aldık
KİEV (AA) - Ukrayna Savaş Esirlerine Muamele Koordinasyon Merkezi, Rusya ile savaşta
yaşamını yitiren 1000 Ukraynalı askerin cenazesinin Ukrayna'ya teslim edildiğini
bildirdi.
Merkeze ait Telegram hesabı üzerinden paylaşılan yazılı açıklamada, Rusya-Ukrayna
savaşında ölen 1000 Ukrayna askerinin cesetlerinin, Ukrayna tarafına teslim edildiği
belirtildi.
Açıklamada, "Rusya'nın, Ukraynalı askerlere ait olduğunu belirttiği 1000 cenaze
Ukrayna'ya geri getirildi." ifadesi kullanıldı.
- Rusya Ukrayna'dan 31 cenaze aldı
Rusya Parlamentosunun alt kanadı Devlet Duması Askeri Operasyonlar Koordinasyon
Grubu Başkanı Şamsail Saraliyev de yaptığı açıklamada, Kiev ile 1000 Ukrayna askeri
cenazesine karşılık ölen Rus askerlerinin cenaze değişiminin yapıldığını bildirdi.
Saraliyev, "Rusya'ya 31 cenaze iade edildi." ifadelerini kullandı.
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Ayasofya kardeş ben inşaat işindeyim ben kenara çekildim çoçuklar ve aile devam ediyor yurt dışı taşeron dahil yol viyadük yapıyoruz bir sürü ne film döndüğüne kadar anlatırım kendi piyasamızda , başka birileri kendi dalında anlatır sonuç olarak ben kulaktan duyma konuşmuyorum bu konuları bende yaşanmışlık çoktur .![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Trump:
İsrail Batı Şeria'yı işgal ederse tüm ABD desteğini yitirir.
Yer İmleri