Artan

61,60 10 18:10
6,93 10 18:10
70,40 10 18:10
54,95 9.99 18:10
18,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

143,40 -9.98 18:10
136,70 -9.95 18:10
5,35 -9.93 18:10
102,80 -9.82 18:10
3,34 -9.73 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.607.356.284,25 18:10
7.591.540.594,46 18:10
7.262.691.453,02 18:10
7.259.808.316,80 18:10
6.876.065.189,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 90/218 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Mıgırdıç Satanistyan†@urzeitgeist

Rakı edebiyatı yapan kadınlar bitti Nargileci kadınlar başladı. Nargile içen cinsiyet ayırt etmeksizin hayvan oğlu hayvandır.
    Sensin lem heyvan...Heyvan oglu heyvan...

Twitter'da sarisin, fistik gibim bir hatun, birine "sarhosum" deye mesaj atmis biliyon nu? Ben de heman "iraki mi cekiyon" diye yaziverdim.
    "Iraki cekmiyom, raki iciyorum, adam" deye cuvap verme mi...

Cok mutlu oldum be ya...Hatun serhos olmasa hec cuvap vermezdi...

2. Dostoyevski'i gerçekten yaşlı kadını öldürmüşse Tolkien'de orta dünyada yüzüğü taşıyan hobidin ta kendisidir o zaman

Anelez tamam mı ?
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    nööri bey ilk defa katıldığım bir şey yazdın.

suç ve ceza en iyi roman mıdır bilemem ama şimdiye kadar okuduğum en iyi roman. dostoyevski daha önce aynen böyle bir cinayet işlemese bunu kesinlikle yazamazdı. o kadar gerçekçi. hatta vicdanını bunu yazarak rahatlattı. savcıya söyleyemediklerini romana yazdı.

şimdi gelelim

nööri bey rakı da diyon evet de diyon. akpliyim diyon tam laiklik de diyon. karga hikayesi tam olmuş.

şimdi sana sorum: tayyip bey 15 sene içinde bu kadar badireden sonra ülkede laikliğin gereğini öğrenebildi mi? yani laiklik bu coğrafyada ülkeler için oksijen kadar önemlidir, kıvamına geldi mi?

ben de kendimce onu çok iyi tanırım. bir şeyin gereğine çok inanmışsa onu çok fazla dile getirmez. alttan alttan işler geçer.
    Lem binlerce mesaj yazdim, sadece buna mi katildin? Hatirlamasamda yazdigim pek cok sey cikti be ya...

Laiklik konusunu da yazdim. Dunyada 2 tip laiklik oldugunu, bizdekinin Ingiltere ve Hollanda'da uygulanan ateizm oldugunu; bunun Almanya, Fransa, Abd'de uygulanan laiklikten farkli oldugunu hep yazdik. Bul oku, bence o yazdiklarima da katilirsin.

Tayyip agam, Turkiye'de oncelikle buyumeyi hedefledi. Bunun icin, referansi Islam olan kesimin kredi alip is yapmasini, ev ve tomofil almasini tesvik etti.
    Yani Islamin temel kurali, "faiz haramdir" yasagini deldi. Bu bir devrimdir. Referansi Islam olan kesim laiklestirilmistir.

Tabi bu arada, 1400 yil once, Cebrail "faiz haramdir" demistir de nicin "buyumeyin" dememistir sorusunun cuvabini da bulmak lazimdir. Bu kesim zamani gelince bunun cuvabini da arayacaktir.

4.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Dostoyevski'i gerçekten yaşlı kadını öldürmüşse Tolkien'de orta dünyada yüzüğü taşıyan hobidin ta kendisidir o zaman

Anelez tamam mı ?
    Once kitabi oku...Analez cok yannis...

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Dostoyevski'i gerçekten yaşlı kadını öldürmüşse Tolkien'de orta dünyada yüzüğü taşıyan hobidin ta kendisidir o zaman
    Bu çok iyiydi.... Aslında ona verilecek çok cevap varda neyse deyip geçelim.

Yazarın, şairin, ressamın ya da herhangi -gerçek- bir sanatçının üretmiş olduğu tüm nesneler.... Hayal dünyasının bir ürünüdür, gerçekliği bazen abartarak bazen de sadeleştirerek resmederler... Kimi zaman bunu soyut imgelerle de yaparlar.
    Ve çok iyi bir gözlemcidirler, sezgileri uç noktadır...

Onların hisleri ne senin ne de benim hislerimle aynı değildir....!

Kısaca illaki -gerçekte- yaşamaları gerekmez resmettiklerini, iç dünyalarında onu fazlasıyla hissedip yaşamışlardır. Onları sanatçı yapanda bu özellikleridir zaten.

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Once kitabi oku...Analez cok yannis...
    Yüzüklerin efendisini okudum lisedeyken, ama Suç ve Ceza gibi depresif bir kitabı okumayı açıkcası hiç düşünmüyorum, zaten bu ülkede yaşamak bir tür ceza, bana yetiyor...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Bu çok iyiydi.... Aslında ona verilecek çok cevap varda neyse deyip geçelim.

Yazarın, şairin, ressamın ya da herhangi -gerçek- bir sanatçının üretmiş olduğu tüm nesneler.... Hayal dünyasının bir ürünüdür, gerçekliği bazen abartarak bazen de sadeleştirerek resmederler... Kimi zaman bunu soyut imgelerle de yaparlar.
    Ve çok iyi bir gözlemcidirler, sezgileri uç noktadır...

Onların hisleri ne senin ne de benim hislerimle aynı değildir....!
    Aynen Sn.Karatay yazar ve şair olan insanlar gerçekten müthiş hayal gücüne sahip insanlar onları sığ kalıplara sokmaya çalışmak bencede yanlış olur.

insan ırkı yaşamadan öğrenemez. tüm bilim insanları bunu anlayarak keşifler yaptı.

tolstoy da öyleydi. savaş ve barışı yazdı.

gerisi laklak.. israf..

ayrıca tayyip bey pragmatisttir. kredi konusunu konuşsa da bir sonrasında din iman der geçer.

demokrasi için amaç değil araç diyen bir cumhurbaşkanı için

laiklik nedir?

Sayfa 90/218 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •