Sayfa 900/907 İlkİlk ... 400800850890898899900901902 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 7,193 - 7,200 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. mrh

Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Kimsede hisse yok...kimsenin hisse aldığıda yok...hisse toplu...

Patron götürüyor...!!!!!!!!!

BU ÜLKEDE ...KANUN HUKUK OLSA....BU ADAMIN TÜM ŞİRKETLERİNE DEVLETİN EL KOYMAS LAZIM....

İNSANLAR HALEN MAĞDUR....ARKADAŞIMIN BABASININ....100 BİN DOLARDAN FAZLA PARASINI İÇ ETTİ....PARALAR YURT DIŞINDA...BABA GEBERDİ...AHMET AMERİKAN VATANDAŞI OLDU...

TARİKATÇI BUNLAR...

IŞIKÇILAR...AMERİKAN GÜDÜMÜNDE...

FETOCULAR GİBİ....TARİKATLARIN BİRÇOĞU...EGEMEN GÜÇLERİN HAKİMİYETİNDE...!!!!!!!!!!!!!!
    cok dogru hisse toplu patronun elınde bakalım bu hisseyi bilmeu sahıslara tavsiyem 25 yıl boyınca kücük yatıröıyı inim inim nasıl inlettigini bir kecmiş forumlaı okusunlar zaten bu hükümet gidince mücoda amarıkaya kacar bu şırkete yeni hükümet bence mallarına kayyum atar kendi düşüncemdir yatırım danışmanlıgı degildir

2. Onu bunu boşverin ....

Ötü yiyen cesaret eden aldı ve kazandı...Burası borsa kim kime korsa...

Eskiye mazi derler.İkinci tavandan itibaren almak isteyen alabildi...

Daha ne istiyorsunuz?

kazanan bereketini görsün.

3. İhlas Holding geçmişinde yatırımcısına para kazandırmamıştır bu doğrudur. Öğrenilmiş çaresizliği bir tarafa bırakmak lazım.

Yeni bir düzen kuruluyor yıllarıdır ve pek çok şirket bu düzen içinde para kazanıyor.

Hükümetler arası garanti ve destek ile 7.3 milyar usd ihale alınıyor.

Şirketin şu anki fiyatı ile değeri 180 milyon usd ve ihlas 7,3 ün %30 una sahip. 180 milyon usd > 2,1 milyar usd

Bu daha başlangıç ve devamı da gelecek diye düşünüyorum.

İhaleyi alan da, veren de aradaki danışman da komisyoncu da hisse sahibi de herkes kazanacak bu süreçte, eşyanın tabiatına uygun ve sistem böyle.

Eski paradigmalar yıkılmıştır. İhlasın bu süreçte yeni KAP ve ihalelerle farklı fiyatlara gitme potansiyeli var ve bu süreçte inişler, çıkışlar olacak birileri bir kuzudan üç post çıkarmaya çalışacak ama günün sonunda fiyat ve beklenti hep yukarıda oluşacak.

Satış geldiğinde birileri biz demiştik deyip mutlu olacakken fiyat yine yukarı dönecek vs vs

Görüşlerim yarım tavsiyesi değildir, kişisel değerlendirmedir. Herkes kendi risk algısına göre kararını verecek.

Herkese bol kazançlar

4. Lütfen soyguna ve vurguna bakarmısınız nasılda kitabına uyduruyorlar beraber yiyip içip beraber yürüyorlar hep o soygun ,vurgun,hortum yollarında..Mücahit Ören en başta olmak üzere Allah yemeyi nasip etmesin boğazlarında düğümlensin (küçük yatırımcıları ayrı tutup tenzih ediyorum) soygun düzeninin dönen çarkının dişlilerine ..Mücahit ören vatan haini ahlaksızı benim elimdeki 1.60 maliyetli 1 milyon 300 bin ihlas holding hissesini 1.13 tl'den, 1.77 maliyetli 600 bin İHGYO hissesini 1.26 tl'den ,1.56 maliyetli 660 bin İHGZT hissesini 1.18 tl'den ve 1.40 tl maliyetli 400 bin lot İHYAY hissesini de 0.93 krş'lardan elimden gasp edip almıştır hem de yıllarca bu hisseleri taşımama beklememe rağmen...Cimer'e belki de en az 20 kere şikayette bulundum hep yakındım neden bu şahısa dokunmuyorsunuz diye baktım cevap dahi vermiyorlar yüklü zararlarla satıp çıkmak zorunda kaldım..Hakkım mücahit Ören'e haram olsun..Asla zayi olmasın..Ahir alemde Rabbim olan Allah'ın huzurunda hesaplaşmak üzere..
    Son düzenleme : levoysalı horofira; 03-12-2024 saat: 11:55.

5. 7 yil portfoyde kaldi , zarar ustune zarar ettirdi , kan emiciler, usa nin hizmetkarlari, 25 yildir kac yönden lanet okunan hemde oyle boyle degil dolu gibi uzerlerine lanet yagdirilardan hayir beklenmez.....

6. mrh abi

Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Lütfen soyguna ve vurguna bakarmısınız nasılda kitabına uyduruyorlar beraber yiyip içip beraber yürüyorlar hep o soygun ,vurgun,hortum yollarında..Mücahit Ören en başta olmak üzere Allah yemeyi nasip etmesin boğazlarında düğümlensin (küçük yatırımcıları ayrı tutup tenzih ediyorum) soygun düzeninin dönen çarkının dişlilerine ..Mücahit ören vatan haini ahlaksızı benim elimdeki 1.60 maliyetli 1 milyon 300 bin ihlas holding hissesini 1.13 tl'den, 1.77 maliyetli 600 bin İHGYO hissesini 1.26 tl'den ,1.56 maliyetli 660 bin İHGZT hissesini 1.18 tl'den ve 1.40 tl maliyetli 400 bin lot İHYAY hissesini de 0.93 krş'lardan elimden gasp edip almıştır hem de yıllarca bu hisseleri taşımama beklememe rağmen...Cimer'e belki de en az 20 kere şikayette bulundum hep yakındım neden bu şahısa dokunmuyorsunuz diye baktım cevap dahi vermiyorlar yüklü zararlarla satıp çıkmak zorunda kaldım..Hakkım mücahit Ören'e haram olsun..Asla zayi olmasın..Ahir alemde Rabbim olan Allah'ın huzurunda hesaplaşmak üzere..
    aynen dogru söyluyorsun abi bende cok zarar yazdım duaarına amın diyorum isterse bu kagıt 10 şira gitse bile lanetli bir hisse müco allah öbür dğnyada sğrsun bu forumda bir abimiz vardı rahmetli oldu ismini hatırlıyamadıö allah rahmet etsin

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Bugün #ihlas a taban yaptıramadılar diyelim. Bakalım yarın ne yapacaklar bize. Hayra alamet olsun yaptığı bugün ki patinaj.

23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    aynen dogru söyluyorsun abi bende cok zarar yazdım duaarına amın diyorum isterse bu kagıt 10 şira gitse bile lanetli bir hisse müco allah öbür dğnyada sğrsun bu forumda bir abimiz vardı rahmetli oldu ismini hatırlıyamadıö allah rahmet etsin
    Merhabalar,Selamlar Sn.Jellat,sizlerde bahsettiğiniz gibi hepimiz haklıyız ..Eyvallah Jellat kardeşim.. Halden anladığınız için sağ olasınız...Çok teşekkür ederim ..Duygu ve düşüncelerime merhem olmaya çalıştığınız için eksik olmayın.. Haklı olduğumuz doğru konularda buluşup hemfikir olduğumuz için memnun oldum , kıymetli kardeşim..Anladığım kadar 'Demokrat' kardeşimizden bahsediyorsunuz ..Evet o gerçekten güzel ve iyi bir insandı..Allah taksiratını affeylesin..Allah raahmet eylesin..Cümle geçmişlerimizle birlikte mekanı cennet olsun..Burada kimseye kötü bir sözü yoktu..Gerçekten o da soyguncu şirket sahiplerinden çok sıkıntılar çekti ...Sağlıcakla kalınız..İyi akşamlar...

Sayfa 900/907 İlkİlk ... 400800850890898899900901902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •