Sayfa 900/985 İlkİlk ... 400800850890898899900901902910950 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,193 - 7,200 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Karakusak58 Yazıyı Oku
    Degerli kardeşlerim ve abilerm bazı sorularım var yardımcı olursanız tavsiyelerinizi dinlerim

viop 1 ay oldu 100 binle girdim şuan 121 bin yaptım hamdolsun sizden bazı zaaflarımı ve taktiklerimi paylaşmak istiyorum

1-viop işlemleri genellikle günlük yapıyorum gün sonuna işlem taşımıyorum eger vade sonu zamanı ise spot ve viop arasında fark var ise akşam seansında long açıyorum viop aşagıda ise genellikle işe yarıyor spotla viop buluşuyor yine
    2-zaafım olarak gördüğüm birden 70-80 kontrat açıyorum parçalı almaya birşey başaramıyorum
    3-kazanırken hemen satma içgüdüsü doguyor heyecanlanıyorum sanki cebimden alacakmıs gibi pala ama zararda gün sonuna kadar bekliyorum
    verebileceginiz tavsiyeler var mıdır teşekkürler
    Boyle kalin lotlar acmaya devam edersen fazla uzun surmez hirsli bir mizacin varsa tum parani kaybedeceksin. Kendine hakim olabiliyorsan bir miktarini kaybedip tovbe edeceksin. Alemi cihan olsa manuel pozisyon aliyorsa Vobta maksimumun da maksimumu 20 kontrat. O da saglam trader icin. Son 3 yilda vob manuel icin cok zorlasti. Bistech , MC degisikligi vs zorlasti. Son bir iki ayda manuel trade eden ky den overall karda olan 10 da 1 vardir yoktur.

Bu isin oluru robot.

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Tcmb para basmiyordu o zaman, imf mevzusu vardı. Fed vardı. Var oğlu vardı. Değişkenlere göre yön belirlemek şart, geçenlerde de dedim 6,50 pahaliyken 6,90-7 ucuz olabilir. 1600 on icin pahaliyken 2000 ucuz olabilir.

merkezin para basma olayı fed konusundan çok önce..2019 dan beri bizim merkezin bilançosu genişliyor, nerdeyse lineer biçimde.. son dönemle sınırlı değil.. ayrıca yedek akçelerin aktarılması mevzusuda var.. gerçek şu ki doların 5 tl ye düşmesi için hiç bir sebep yoktu..aksine cari açığın yönetilmesi için kontrollu devalüasyon yapma kararlılığı uzun süredir anlaşılıyor zaten.. son cesur faiz kararı da bu pencereden değerlendirilmeli..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Dax en azından 10.800 leri görmeli. Yani dow bugün zor düşer. Yarın biz 102.500 e doğru giderken dax 10.800 lere gitmeli. Y.t.d.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4. Artik su covid isi en azindan saglik acisindan minimuma insede gundemimize, konusulmasi, dusunulmesi gerekenlere odaklansak.

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    merkezin para basma olayı fed konusundan çok önce..2019 dan beri bizim merkezin bilançosu genişliyor, nerdeyse lineer biçimde.. son dönemle sınırlı değil.. ayrıca yedek akçelerin aktarılması mevzusuda var.. gerçek şu ki doların 5 tl ye düşmesi için hiç bir sebep yoktu..aksine cari açığın yönetilmesi için kontrollu devalüasyon yapma kararlılığı uzun süredir anlaşılıyor zaten.. son cesur faiz kararı da bu pencereden değerlendirilmeli..
    Ozel sektorun doviz borcu azalirken, MB nin once net rezervi bitti, sonra da eksiye girdi. Mevcut donemde cari fazla verdik. Finans hesabindan da cikan belli. Demekki ozel sektorun borcu ayni zamanda devletin milletinde borcuymus. Ama milyonluk arabalara binip, ceviz kirip, kacak et kesen onlar, borca gelince hepimiz kardesiz.

ülkeyi avm çöplüğüne döndüren, hatta bu uğurda halkın güvenliğini hiçe sayarak deprem toplanma alanlarını bile betonlaştıran iktidarın avm lobisine yenik düşebileceği konuşuluyor.. beklenti var avm ciler tarafında açılması konusunda..

avm ler şehirlerin betonlaştırılması nedeniyle insanların adeta tek sosyalleşebildiği yerler.. elbette yanlış bir şey bu ama realite de bu.. bu kadar beton yerine geniş ve derinlikli parklar olmalıydı..salgın süreci daha iyi yönetilirdi..

diğer yandan.. artık disiplinli bir ülke olmalıyız.. TCKN ye göre yasak kapsamındaki insanlara temiz hava ve yürüyüş imkanı tanınmalı.. mesela 7 ile bitenler çarşamba günü.. 2 saat parka çıkabilir gibi..karakol ile koordineli.. gerekirse merkezi bir bilgisayar programı üzerinden listesi ve izinleri tutulur.. bu şekilde disiplin kurulmazsa havalar ısındığında hem sürtüşmeler başlar hem de halkın sağlığı negatif etkilenir sürekli evde oturmaktan..

kurallar konulsun ve katı biçimde uygulansın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Artik su covid isi en azindan saglik acisindan minimuma insede gundemimize, konusulmasi, dusunulmesi gerekenlere odaklansak.
    Corona endişesi ile piyasalara hesapsız para akıyor bunların olumsuz etkileri ile yüzleşiriz.

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Boyle kalin lotlar acmaya devam edersen fazla uzun surmez hirsli bir mizacin varsa tum parani kaybedeceksin. Kendine hakim olabiliyorsan bir miktarini kaybedip tovbe edeceksin. Alemi cihan olsa manuel pozisyon aliyorsa Vobta maksimumun da maksimumu 20 kontrat. O da saglam trader icin. Son 3 yilda vob manuel icin cok zorlasti. Bistech , MC degisikligi vs zorlasti. Son bir iki ayda manuel trade eden ky den overall karda olan 10 da 1 vardir yoktur.

Bu isin oluru robot.
    Tospa ne güzel yazmış. Tam olarak da böyle. Burda yüklü girenin iki günde feleğini şaşırtabiliyorlar kesinlikle az kontrat ile girilmeli. Adamın atletini ters giydirirler de kimsenin ruhu duymaz burda.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 900/985 İlkİlk ... 400800850890898899900901902910950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •