Sayfa 901/993 İlkİlk ... 401801851891899900901902903911951 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,201 - 7,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    yola çıktım hem elma yiyorum hem geliyorum. yarın saat 11:00 de istinye park meydanda bekliyorum. delikanlı olan varsa mevzuya gelsin.

not : önceden haber vermek kaydıyla ( malum istanbul trafiği ) , küçükçekmece kanarya dörtyol da uyar.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. 26-09-2018, 10:09#31ayvagobeknuri ayvagobeknuri şu an forumda
    Gümüş Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    7,688
    Bakin olaylari arka arkaya koyalim. Bende unutkanlik var, sirayi karistirabilirim

1-2000 yilinda Abd'de secimler yapildi. Bush kazandi dendi. Ama secim sonuclari belki 100 kez yeniden sayildi. Tarihte gorulmedik bir olaydir. Nedense her sayim sonucu farkli cikti. Oylar verilmis, sandiklar kapanmis, sonuclar nasil farkli cikiyor? Secim sonucu % 50-50 idi. Florida oylari 100 kez yeniden sayildi. Secimler sirasinda da hile yapildi, secimlerden sonra oylar sayilirken de surekli hile yapildi. Sonunda encok hileyi yapan secimi kazandi. Kirilma noktasi burasidir.

2-2001'de ikiz kuleler yikildi. Kureselcilerin Londra'dan sonraki 2.karargahiydi.

3-2008 krizi. Kureselcilerin hedefi tek devlet, tek dil, tek para idi. Bunu para ile yapacaklardi, ellerindeki fonlarin % 80'i dolardi. 2008 krizinde katrilyon dolar kaybettiler. Fed'in kontrolunu asamali olarak devrettiler. Emir altina girmeyi kabul ettiler.

4-Sonra Kureselcilerin destekledigi hukumetler patir patir yikilmaya basladi. Tunus, Libya, Misir, Suriye. Turkiye korunakliydi, cunku hukumet onceden degismisti.

5-Obama, guya Kureselcilerin adayiydi. Soros tarafindan yetistirilmisti. Ama Afganistan, Irak-ta oldugu gibi aynen Pentagon politikalarini devam ettirdi.

6-Kureselcilik bir hiyerarsiydi. En tepede bagimsiz merkez bankalari, bunlarin basinda da Ingiltere ve Fed vardi. Bunlarin altinda ise cok buyuk fonlari kontrol eden buyuk bankerler vardi. Iste bunlardan 150 tanesi, 2014'den gunumuze hakkin rahmetine kavusuverdi. Yarisindan fazlasi ise balkondan duserek öldü.

7-Kureselciligin kalesi Ingiltere, Brexit'le AB'den cikti. Artik daha ne olmasi lazim.

Bu dunya artik eskisi gibi olmayacak. Yeni dunya kolonyal bir dunyadir. Yeni dunyanin hegemonu Abd degildir. Yeni dunyanin ekonomik sistemi ne kadar ekmek o kadar koftedir.

Ulla dolari niye savunuyorsunuz? Birakin coksun.

Birakin 1TL 100.000 dolar ossun. Kureselcimisiniz abi?

)))))))))))))))))
    Aynı başlıktan ve 2018 yılından bir yazı daha.
    @erefefik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Her ülke hak ettiği gibi yönetilir..!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Nebati: Enflasyon hepimizin ortak meselesidir. Ancak bu durum ihracat, istihdam, yatırım ve üretimdeki artışlarla Cumhuriyet tarihimizin rekorlarını kırdığımız gerçeğini asla gölgeleyemez

Nebati: Pandeminin neden olduğu tedarik zincirlerindeki aksamalara ilaveten Rusya-Ukrayna savaşının küresel enerji, gıda ve diğer emtia fiyatlarını daha da yükseltmesi tüm dünyada enflasyonu körüklemiştir

Nebati: Örneğin ABD’de enflasyon son 41 yılın zirvesinde seyrederken Almanya ve Fransa son 40 yılın en yüksek enflasyonunu yaşıyor. Diğer Avrupa ülkelerinde de durum bundan farksız

Nebati: Bu küresel olumsuzluklara ilaveten ülkemizde döviz kuru gelişmelerine bağlı olarak enflasyonun yüksek seyretmeye devam ettiği de bir gerçektir.

Nebati: Yüksek enflasyon sebebiyle insanımızın yaşadığı sıkıntıların her birinin farkındayız ve sorunları asla görmezden gelmemiz söz konusu dahi olamaz.

Nebati: Herkes şunu çok net bir şekilde bilmedir ki son 20 yılda, millet olarak karşı karşıya kaldığımız her türlü krizden nasıl güçlenerek çıktıysak, bugün bu enflasyon belasından da aynı iradeyle kurtulacak, güçlenerek yolumuza devam edeceğiz.

Nebati: Yarına yön veren lider ülke olma yolunda sabırla, ısrarla, inançla ve beraberce yol alarak tüm sorunlarımızı tek tek aşacağız. Kararlılığımızdan ve azmimizden kimsenin en ufak bir şüphesi dahi olmasın

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Aynı başlıktan ve 2018 yılından bir yazı daha.

Yetmez ama evetçiler .!!!
    Yerli milli olan yürütmenin başına kulak verin.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

Ve çarşı karışır, vaziyet alın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 901/993 İlkİlk ... 401801851891899900901902903911951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz