hepimiz dolarin durumundan endiseliyiz yok bu fiyatlar dusuk kaldi vs fakat mevduat faizlerin % 30-32 oldugu bir ortamda sanki normal gibi.
bugun 40 bin dolari bozup bankaya koydugunuzda her ay nerdeyse 1000 dolar faiz veriyor..
hepimiz dolarin durumundan endiseliyiz yok bu fiyatlar dusuk kaldi vs fakat mevduat faizlerin % 30-32 oldugu bir ortamda sanki normal gibi.
bugun 40 bin dolari bozup bankaya koydugunuzda her ay nerdeyse 1000 dolar faiz veriyor..
Bu konu su götürür olsada esasında EYT liler maaşları alınca piyasaya sebil gibi para saçılacak ayrıca bankalar kredi veriyor hazır limitlerini kullan diyorlar bana bile, bu durumda alternatif borsa döviz ve altın buradan borsaya hiç para gelmez demek doğru olur mu? Şimdi bir düzeltme gerekiyordu ve gereken oluyor. Nerede durur bilinmez ama 3000 rakamı, bu enflasyonda hayali bir rakam bu kadar hayal fazla. Neticeye karışmam yani bilemem. Bakacaz. Tabii belirsizlik var mı var. Belirsizlikler hep oldu sonuçta hep borsa da doğru yatırım kazandı ama 2010 larda halkbank alanlar 4.5 dolardan bugün 60 cent ile kafayı duvara vururlar, Mustafa Kamar a da selam olsun 100 mekik 100 şınav da halkbank mağdurları için yapsın zamanında çok methederdi.
Fener 11 kişi oynuyuncada durdurulamıyor.
Arda nın hergün futbolundaki gelişme Avrupa kupasına yansır ise ve bunun sonucunda
Avrupa liginde başarılı maçlar çıkarma ihtimalini satın aldım diyebilirim asıl.
Yoksa düşen borsada çok pozitif olarak endeksten ayrılması zor.
Bakaliim ne olcak.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Sn denizci2,
3000'ler derken 3100 de , 3900 de olabilir , ben 4000in hemen altı 3900 civarı bir rakam bekliyorum. Zaten daha ocak ayında 5704'ten 5000e geldi neredeyse. Belki de fazla kötümserimdir, siz yinede yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Gerekçe olarak da sayın refaba'nın #7215 nolu yazısını düşünüyorum. Malum geçen sene içinde bir gün malum şahıs için öldü dedikosu çıkmıştı ve 3-4 saat yalanlanmamıştı, borsa neredeyse taban olmuştu. Ama sonra haberin yalan olduğu ortaya çıkınca eski seviysine gelmişti...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri