Sayfa 904/1006 İlkİlk ... 4048048548949029039049059069149541004 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    İşte ahmaklık boyle bir şey... Doğru zamanlama yapıp iceridekini kaçırmayacağına içerideki parayı 5-10 gun daha soguslemeye kalkışıp para çıkınca oranları artırmak... Ama geçmiş olsun... Bağlayan aylik bağladı, 4-5 günlük faizi bozup da geri dönmez artik...

Ama müşteri bagliligi açısından çok şey kaybettiler farkında değiller... Çünkü bugun yarin derken olayi müşteriyle oyuncak gibi oynamaya döndürdüler... Hem de müşteriyi bir ton isle ugrastirdilar durduk yerde...
    Aynen öyle oldu, ben mesela fiba kiraz plus'ta 25 bin TL boşta %16,25 faiz alıyorum, boştaki parama dahi tekrar getirmeyeceğim bunlara, yatırımcısına adam gibi oran dahi teklif etmeyip parasını taşımasına ses çıkarmayan sonra aklı başına gelip apar topar geri kazanmaya çalışan bu şımarıklığa para mara yok, varsın 3-5 zarar yazsın

2.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Aynen öyle oldu, ben mesela fiba kiraz plus'ta 25 bin TL boşta %16,25 faiz alıyorum, boştaki parama dahi tekrar getirmeyeceğim bunlara, yatırımcısına adam gibi oran dahi teklif etmeyip parasını taşımasına ses çıkarmayan sonra aklı başına gelip apar topar geri kazanmaya çalışan bu şımarıklığa para mara yok, varsın 3-5 zarar yazsın
    Ben ekim23 den beri parayı çektim n parayla işim olmaz zaten risk pirimi de yok finansbanktayım EFT limit derdimde yok

3.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    İşte ahmaklık boyle bir şey... Doğru zamanlama yapıp iceridekini kaçırmayacağına içerideki parayı 5-10 gun daha soguslemeye kalkışıp para çıkınca oranları artırmak... Ama geçmiş olsun... Bağlayan aylik bağladı, 4-5 günlük faizi bozup da geri dönmez artik...

Ama müşteri bagliligi açısından çok şey kaybettiler farkında değiller... Çünkü bugun yarin derken olayi müşteriyle oyuncak gibi oynamaya döndürdüler... Hem de müşteriyi bir ton isle ugrastirdilar durduk yerde...
    Normalde %17.5 ile halledebilecekleri işi daha pahalıya hallettiler...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Yaptigi tam bir gerizekallıık hafta bası 1puan verse bir çok müşteri yine kalirdi benide zarara soktu obur ay cok yüksek verirse bile donmem.

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Bistten fonlanamamıs oyuzden yoksa yine yuksletmeyecekti ucuz fon bulursa indirime gider bu demedi demeyin

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bistten fonlanamamıs oyuzden yoksa yine yuksletmeyecekti ucuz fon bulursa indirime gider bu demedi demeyin
    valla üstadım artık canları ne istiyorsa onu yapsınlar, bono riski alıp bir de bunların vurdumduymazlığına maruz kalmak, benden bu kadar

7. Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Elinde 18 den, 20 den ve 23,75 den % 10 stopajlı 29 ocak 2021 bonosu olanlar n kolayda bozdurup 18,5 dan 73 günlük %15 stopajlı bono alsın mı. ?
    18 ve 20 olanlar satılabilir 23,75 dursun kurtarmıyor daha.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 904/1006 İlkİlk ... 4048048548949029039049059069149541004 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •