investing sıçtı yine bugün...
bist100 152.78 $ (8.79% ) dolar bazında
Bir iki günlük trendden sonra azıcık da swing yatay piyasaya sarsak, hsyf'ler de yetişse mis olur.
gbc/ıpv/dbh artırdım bugün. uzun zamandır dolar bazlılara dokunamıyordum, iyi oldu bir yandan.
Bu dolar filmine çok yetişemedik, bir dahaki filme daha çok lotla katılırız en azından.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Arkadaşlar safça ama içten bir sorum olacak eurobond fonum var doların düşmesi ile eurobondu düşmesi ne ölçüde koreledir...
Doların 750 olması ihtimaline göre bizi neler beklemektedir...
Fiba eurobond
Qnb eurobond
İş eurobond
Var bende %10 pörtföy...
Syg ve svg
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
https://www.strawpoll.me/21244946
Çok alakasız olacak ama bir karar arefesindeyim, merak ettim buradaki insanların genel eğilimini bir oy atarsanız sevinirim.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Aşı haberi ters köşe yaptı.
Altın varlıkları bu sebeple artırıyordum son zamanlarda, umudum yoktu açıkcası.
Pzifer ve biontech firmasına dair pozitif haberler 1 ay öncede vardı.
Piyasa bunu takmamıştı.
Şimdi ise tam tersi bugünkü açıklamaları fiyatlıyor.
Yapacak bir şey yok.
GBC, IPV eksi yazacak.
TKF, Ereğli, Ford artı.
Saygılar.
Yer İmleri