Sayfa 906/999 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: Viop LVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Emlak ,hp leptobum var.2-3 senelik.Bataryası bitti.Ben de webten 1.000 tlye bir yeni batarya aldım.

Ama o bataryada, 1 ay sonra aynı eskisi gibi oldu.Şimdi leptobun fişini çekince hemen kapanıyor..

Yine batarya sipariş ederim sorun olmaz ama yine aynısı gibi olursa ne olacak?

Orjinal bataryayı bulsam onu bile alacağım ama onu da bulmak zor.

Bunun çaresi ne?

Yeni leptopmu alınmalı?

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Hemen inceliyorum, bendeki dell'de yaşlandı.
    Bunun fiyat uygunmuş. Windows yüklü olanını araştırayım. Ben lisanssız herhangi bir ürün kullanmıyorum, hak geçmesin diye.
    üstad günde bir iki saat kullanacaksan daha pahalısını al derim ama benim gibi günü laptop karşısında geçen insanlar için boşa para her 5 senede kaçtane eskittim

windowsu yükle bedava.. zaten sonra etkileştir satın alarak. windowsun kendi sitesinden indir o kadar. lisanssız diye birşey yok.

amaç kurulumu yapmak ilk kurulumu.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    üstad günde bir iki saat kullanacaksan daha pahalısını al derim ama benim gibi günü laptop karşısında geçen insanlar için boşa para her 5 senede kaçtane eskittim

windowsu yükle bedava.. zaten sonra etkileştir satın alarak. windowsun kendi sitesinden indir o kadar. lisanssız diye birşey yok.

amaç kurulumu yapmak ilk kurulumu.
    ben masaüstü gibi kullanıyorum genelde, dediğin gibi windws'u da lisanslarız. 8 veya 9. notebook oldu bu elimdeki ile dediğin gibi çöp oluyor hep. Bu tam istediğim gibi bir şey sağolasın.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Emlak ,hp leptobum var.2-3 senelik.Bataryası bitti.Ben de webten 1.000 tlye bir yeni batarya aldım.

Ama o bataryada, 1 ay sonra aynı eskisi gibi oldu.Şimdi leptobun fişini çekince hemen kapanıyor..

Yine batarya sipariş ederim sorun olmaz ama yine aynısı gibi olursa ne olacak?

Orjinal bataryayı bulsam onu bile alacağım ama onu da bulmak zor.
    valla bilgisayarcı değilim işte deneye deneye tecrübe edindiğimi söylüyorum.. n11 den bak ama yorumları mutlaka oku. oradakiler çok bilgi veriyor. ilgili ürünün.

çakma ise zaten alanlar yazar.. orjinalini nasıl bulursun araştırman lazım.

birde hp de hep ısınma sorunu oluyor iki önceki hp idi. 5 çekirdek şimdiki 4 çekirdek ama amd bilmem ne teknolijisi var hpden 3 kat hızlı. anakart koruması diye bir olay var batarya tam jarş olmuyor.. seninki öyle birşeydir. orjinalse.

şarja takıp pc kapalı iken 30 saniye açma tuşuna basık tut. ozaman akım dalgalanmasına karşı ayarı korumayı iptal ediyor diye okumuştum. tam şarj olamıyor batarya .

zamanında hp iyidir deyip o kadar para verdime pişman olmuştum.

forumda bilgisayarcılar var onlarda yardımcı olsa daha iyi.

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    ben masaüstü gibi kullanıyorum genelde, dediğin gibi windws'u da lisanslarız. 8 veya 9. notebook oldu bu elimdeki ile dediğin gibi çöp oluyor hep. Bu tam istediğim gibi bir şey sağolasın.
    sende sağol ..

matrikste idealde donma yaşamazsın .. lakin matriksin kendisi donarsa bişey diyemem

arada kafa karışıyor matrikste. zamanında ariston abi trade masasını ekran atmıştı esas tesisat onda.

o bile matriks donuyor diyordu ani haberlerde .. sonrada elektorlüks marka buzdolabından ses geliyordu

sağlığı iyidir umarım.

bu elektrolüks nickli vatandaş.. ariston abinin dolabının can bulmuş hali olabülü. kozmik evrende herşey mümkün

neeeee

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Çok teşekkür ederim EMLAK.Dediğini deneyeceğim...Ama bu HPler batarya konusunda beni hasta ediyor.

ariston abi muhtemelen, arada bahsettiği komşu kadın tarafından kafeslenmiş olabilir.
    o yüzden yazmaya ara vermiştir diye iyi düşünüyorum. umarım sağlığı iyidir.

rica..

ya aslında forumda işin inciiğini cinciğini bilen birçok forumdaş var yazsalarda bende bilgilensem. youtube yaz kesin çıkar senin problem

hp zaten toplama... hdd hitachi çıktı içinden mesela. ne bilem hp diye alıyoruz marka diye ama alayı toplama.

Sayfa 906/999 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •