Sayfa 907/1003 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. Bu dediğini Türkiye Cumhuriyeti tarihinde sadece Kemal Derviş yaptı(Doğru da yaptı).. Onun dışında herkes şu anki kafa ile hareket etti(İnönüden günümüze).. Neden yapsın ki bunu?? Niye diğer hükümetler gibi 10 yıllarca para basıp, doları tutup(sabit kur vs) günü kurtarma peşinde koşmasın ki?? Niye??

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Hukumet tam 7 yildir herseyi yanlis yapiyor . Arkadasim doları devalue edip geri niye sariyorsun alici topluyorsun .

Dolar 18 mi yap 10 gunde 40 lira birak kalsin . Kimse elini suremez . Sen karınxa adimlarla 26 yap sonra 30 bekler sonra 35 ...

Yada 8 den 18 yapiyor 12 ye dusuruyor aptallik bu .

Bu isleri 10 gunde bile degil 3 gunde yapacaksin . Ve oynamayacaksin .

Talep enflasyonu kesilecektir . Pesinede 50 60 faizi yapistir . Asgari ucreti 200 dolara dusur . Ucuz isci gucu yakala carkini ordan dondur .

Sen asgari ucreti 450 dolar yapmissin . Dolar herkes gidecek diye bekliyor 45 faize herkes burnunu bukuyor eeeee .

Suan 27 mi usd nin olmasi gereken yer 50 60 dir . 50 60 yaparsin faizide 60 70 yaparsin . Kimse ne dolar alabilir dolari olanda satar gider mevduata . 60 dan sonra tekrr 30 a indirme . Inerse herkes mevduattan cikar yine alir .

1 kere talebi keseceksindolar ederinde diyecek herkes bitti gitti
    senin bu dediklerin imf programı...eylülde geliyolar

Hiç kimse Yerel seçimlere kadar bu siyasal islamcı iktidardan, ülkeye yarar sağlayacak akılcı bir ekonomi modeli beklemesin. (Sahsen ben çook uzun zamandır bu oportünist, popülist iktidardan hiçbir beklenti içinde değilim de artık baktılar ki ülke batacak zorunlu olarak akılcı politika uygulayabilirler.)

Alıntı Originally Posted by sonsav Yazıyı Oku
    Hiç kimse Yerel seçimlere kadar bu siyasal islamcı iktidardan, ülkeye yarar sağlayacak akılcı bir ekonomi modeli beklemesin. (Sahsen ben çook uzun zamandır bu oportünist, popülist iktidardan hiçbir beklenti içinde değilim de artık baktılar ki ülke batacak zorunlu olarak akılcı politika uygulayabilirler.)
    Şu an sadece KKM düğümünü şark kurnazlığı ile çözmeye çalışıyorlar...Buna akılcı politika denirse ! Ben başka akılcı politika göremiyorum...

5.  Alıntı Originally Posted by sonsav Yazıyı Oku
    dua edelimde brezilya da silvayı duymasınlar....solcu adam zenginlere vergi koymuş....ama bizimkiler kendileri çok zengin olduğundan kendilerine vergi salmazlar.... destekleyelim bizimkileri...tüketimden almaları eyidir eyi....

6. Sizin nicki gördükçe büyük şef datlı konuştu diye bir karikatür vaddı, o aklıma geliyor 😂

7.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Sizin nicki gördükçe büyük şef datlı konuştu diye bir karikatür vaddı, o aklıma geliyor ��
    ........

Sayfa 907/1003 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •