Artan

42,24 10 13:55
78,65 10 13:55
32,56 10 14:40
110,20 9.98 14:41
204,00 9.97 14:40
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 14:40
10,69 -9.94 14:41
146,70 -9.94 14:41
105,80 -8.24 14:41
330,75 -7.74 14:42
Azalan Hisseler

İşlem

5.415.101.135,65 14:42
4.521.503.213,25 14:41
4.360.671.267,00 14:41
3.965.641.726,70 14:41
3.384.363.612,04 14:41
Tüm Hisseler
Sayfa 91/761 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 6234 madde; 721 - 728 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    şu anda gözlemlediğime göre piyasa iki arada bir derede kalmış gibi..bir yandan olası kötü üçüncü çeyrek ,öbür yandan da artan ciro ve zte işbirliği ile yerli olarak operatörlerden alabileceği büyük meblağlı işler..

eğer gerçekten de beklendiği gibi kötü bilanço gelirse bu kötü beklenti gerçekleşti ve artık geleceği satın alalım da diyebilir piyasa...veya önce düşüp daha sonra tekrardan çıkış da yapabilir netaş...bu iki olasılık da var...

eğer nötr veya hafif karlı bir bilanço yollarsa her halükarda olumlu etkilenerek çıkış yapacağını düşünüyorum...

şu anda adeta olası kötü bilanço parangası ile netaşı zaptediyorlar görüntüsü var....hareketleri gerçekten de çok ilginç...merak ile izliyorum..

kendimce düşüncelerimi paylaştım ben hiç kimseye al ,tut veya sat tavsiyesi vermiyorum...herkesin aklı kendine ve kararı da bu kararının vereceği sonuçlar da kendisinedir...bu saatten sonra ben susmak istiyorum..sanırım söylemek istediğim bir çok şeyi söyledim...

ben hepimize başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

arkadaşlar burada bol yorum yapıyor olmam bu hissenin elimde oluyor anlamına gelmemeli veya bu hisseyi alın anlamına da gelmemeli...ben sadece geçen zaman diliminde gelen netaşın zte ürünlerinin yerli üretiminin olası etkilerini incelemek istedim..ilk defa netaş ile ilgileniyorum...bu hisseyi temel yönden de tanımak istedim...geçmişte bu hisseyi çok meth ediyorlardı...o yüzden de bilinç altımda bu hisseye olan ilgim arttı...

geçmişte bazı hisselerin temelini incelemediğim için pişman olduğum hisseler oldu...acaba netaşta potansiyel ne olabilir diye merak ettim..

gördüğüm şudur arkadaşlar üçüncü çeyreklerde eğer süpriz yeni işler almamış ??? iseler gelecek üçüncü çeyrek bilançolarında zarar gelme ihtimali yüksektir..kısa vadeli yükümlülüklerinin artmış olması kar üzerinde ciddi baskılar oluşturduğu görülüyor...döviz açığı ise dövizin düştüğü konjüktürde tl bazlı borçtan daha iyidir...son 4 yıldır neredeyse yatayda olan cirolar ilk defa bu yıl artacak görünüyor buda olumlu tarafıdır...başka bir olumlu tarafı da telekominasyon sektöründe zte ürünleri ile ilk yerli ürün arzı gerçekleştiriyor olması ve bu ürünler ile bu büyük pastadan pay alabilme ihtimalidir...

zte firması ise dünyada söz sahibi şirketlerden biridir ki zaten amerika huwai ve zte şirketlerinin özeliklerinden dolayı korkup yasak getirdiği çinli firmalardır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

netaş ilk çeyrekte 25 milyon zarar...ikinci çeyrekte 67 milyon zarar olmak üzere toplamda 92 milyon zarara ulaşmıştır...üçüncü çeyreklerden de ne yazık ki 30-50 milyon aralığında bir zarar bekliyorum...eğer öyle olursa ?? zarar 120-140 milyon aralıklarına çıkabilir !!!!

şu anda görüntü bu şekilde görünüyor ama teknoloji şirketlerinde yaptıkları işlerin katma değeri yüksek olduğu için vede süpriz işler alabilme potansiyelleri olduğu için herkesi ters köşe yapabilecek süpriz bilançolar da yollayabiliyorlar...

fakat daha önceki yorumlarımızda da söylediğimiz gibi gelecekteki beklentileri güzeldir...bu beklentilerin bilançolara yansımaları sonraki çeyreklerde olabilir...piyasa olası kötü bilançodan sonra beklentileri de satın almaya başlayabilir hiç belli olmaz yani...

umarım en doğru kararı verirsiniz dostlar...bu son yorumu da yapıp bilançolara kadar yorum yapmak istemiyorum...bilançoyu ben de çok merak ediyorum..artık hayırlısı diyorum..

4. Turkishtime tarafından hazırlanan ve 2013’ten bu yana Türkiye’de inovasyon ve Ar-Ge’nin nabzını tutan Ar-Ge 250 araştırmasının kapsamında bu yıl Ar-Ge merkezinde en fazla kadın uzman istihdam eden şirketler de belirlendi. Ar-Ge 250 araştırmasının bu yılki yeniliklerinden biri, Ar-Ge’de görev yapan kadın uzman sayılarıyla ilgili bilgiye de yer vermesi. Ar-Ge merkezinde çalışan kadın personel sayısında Türkiye’nin lideri Ar-Ge 250’nin de şampiyonu olan ASELSAN.

ASELSAN’ın Ar-Ge merkezinde 849 kadın personel görev yapıyor. ASELSAN’ı 458 kadın Ar-Ge uzmanıyla Ar-Ge 250’nin ikincisi TUSAŞ takip ediyor. Üçüncü sırada ise ana listenin üçüncüsü Turkcell var.

Turkcell’in Ar-Ge merkezinde 364 kadın personel görev yapıyor. Bilişim ve telekom sektörü şirketlerinin kadın Ar-Ge uzmanları sayısında öne çıktığı görülüyor. İlk 10’da Turkcell’in yanı sıra Netaş (221 kadın), Siemens (178 kadın) ve Logo Yazılım (167 kadın) yer alıyorlar.

Kadın Ar-Ge uzmanlarının yoğunlaştığı sektörlerden biri başkası ilaç. World Medicine İlaç ve Sanovel’de 36, Sanofi’de 28, Mustafa Nevzat’ta 26, Polifarma’da 22, Arven’de 22, Ali Raif’te 18, Akzo Nobel’de 17 kadın Ar-Ge uzmanı araştırma görev yapıyor…

Kadın Ar-Ge Uzmanı Sayısına Göre İlk 10

1- ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

2-TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş

3-TURKCELL TEKNOLOJİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME A.Ş.

4- FORD OTOMOTİV SAN. A.Ş.

5-ARÇELİK A. Ş.

6-HAVELSAN - HAVA ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC. A.Ş.

7-ROKETSAN ROKET SANAYİ VE TİC. A.Ş.

8-NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON AŞ

9-SİEMENS TÜRKİYE SAN. VE TİC. A.Ş. 10- LOGO YAZILIM SAN. VE TİC. A.Ş.

5. Dünyadaki 5G abonelerinin yüzde 40'ı Çin'de olacak

GSMA (Global System for Mobile Communications - Mobil İletişim Küresel Sistemi) Çin Başkanı Sihan Bo Chen, Çin'in, 2025 yılı itibarıyla 600 milyon 5G abonesine sahip olacağını açıkladı. Bu sayı, küresel toplam abone sayısının hemen hemen yüzde 40'ına denk düşüyor.

Küresel toplam 5G abone sayısı tahmini, 2025 yılı için 1,4 milyardan 1,6 milyara çıkartıldı. Sihan Bo Chen, bir GSMA öngörüsüne dayanarak, bu artışın önemli bir kısmı Çin'de yerleşik işlemcilerin bu konuya öncelik tanımasından kaynaklandığını söyledi.

Çin nüfusunun yüzde 85 kadarı, 2025'te, mobil hizmet abonesi olacak. GSMA Ltd. CEO'su John Hoffman'ın belirttiğine göre, bu abonelerin yüzde 88 kadarı akıllı telefona sahip olup onların da yüzde 36'sı 5G hizmetlerinden yararlanacak. Hoffman "Çin'in iş birliği ve birlikte çalışma yoluyla 'ortak bir gelecek' oluşturmak için açılım ve açıklığı destekleme çabalarını destekliyoruz" dedi.

GSMA, Doğu Çin'in Zhejiang eyaletinde düzenlenen Dünya İnternet Konferansı'nın organizatörlerinden biri olarak, China Mobile, China Telecom, China Unicom, Huawei ve diğer şirketlerle birlikte, iletişim ağı örnek olay incelemesinde yapay zekaya ilişkin bir belge yayımladı.

Öte yandan Sihan Bo Chen, "Çin'deki mobil şebeke gelişmesinin, dünyanın geri kalan kesimine de esin kaynağı olarak, gelecek kuşak yapay zeka hizmetlerini canlandıracağını umuyoruz" açıklamasını da yaptı.

Çin Uluslararası Radyosu
    kaynak; matriks

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    yarın öğlen çin istanbul konsolosu bloomberght de ali çağatayın konuğu olacak sorularınızı hazırlayın zte türkiye ye daha ne kadar yatırım yapacak acaba diye bir soru sorması yeterli dikkat çekmeye fakat bir kaç haftadı iyi topladın spek artık 9,15 kır geç bak alırlar sonra anahtarını elinden
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    yarın öğlen çin istanbul konsolosu bloomberght de ali çağatayın konuğu olacak sorularınızı hazırlayın zte türkiye ye daha ne kadar yatırım yapacak acaba diye bir soru sorması yeterli dikkat çekmeye fakat bir kaç haftadı iyi topladın spek artık 9,15 kır geç bak alırlar sonra anahtarını elinden
    bu tv programı gerçekleşti mi acaba ?? neler söylendi bu konuda...bu günkü netaşın hareketi bu tv programı ile alakası var mı acaba ?? normalde netaş çok gevşek davranırdı..son bir haftadır gün içinde yaptığı tüm primi geri veriyordu...bu günkü daha sağlam bir çıkışa benziyor..birden bire hisseye gaz geldi gibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    sayın keko herhangi birşey söylenmedi o öğlene kadar zaten yapacağını yaptı konsolos çıktı netaşın adı dolayı geçti zte geldi türkiyeyi seviyoruz gibi birşeyler konuşuldu ilk tren geliyormuş çinden bence bir büyük boğa ara ara girip hareket yapıyor iki üç günlük harekette kar ediyor sonra alttan geri alıyor satıyor

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu tv programı gerçekleşti mi acaba ?? neler söylendi bu konuda...bu günkü netaşın hareketi bu tv programı ile alakası var mı acaba ?? normalde netaş çok gevşek davranırdı..son bir haftadır gün içinde yaptığı tüm primi geri veriyordu...bu günkü daha sağlam bir çıkışa benziyor..birden bire hisseye gaz geldi gibi...
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 91/761 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •