şu anda gözlemlediğime göre piyasa iki arada bir derede kalmış gibi..bir yandan olası kötü üçüncü çeyrek ,öbür yandan da artan ciro ve zte işbirliği ile yerli olarak operatörlerden alabileceği büyük meblağlı işler..
eğer gerçekten de beklendiği gibi kötü bilanço gelirse bu kötü beklenti gerçekleşti ve artık geleceği satın alalım da diyebilir piyasa...veya önce düşüp daha sonra tekrardan çıkış da yapabilir netaş...bu iki olasılık da var...
eğer nötr veya hafif karlı bir bilanço yollarsa her halükarda olumlu etkilenerek çıkış yapacağını düşünüyorum...
şu anda adeta olası kötü bilanço parangası ile netaşı zaptediyorlar görüntüsü var....hareketleri gerçekten de çok ilginç...merak ile izliyorum..
kendimce düşüncelerimi paylaştım ben hiç kimseye al ,tut veya sat tavsiyesi vermiyorum...herkesin aklı kendine ve kararı da bu kararının vereceği sonuçlar da kendisinedir...bu saatten sonra ben susmak istiyorum..sanırım söylemek istediğim bir çok şeyi söyledim...
ben hepimize başarılar diliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri