Bakalım ilerki dönemlerde kimler gider kimler kalır burada, tahtacı tavana kadar götürüp vermek isteyene bonkörlük yaptı resmen.
Bakalım ilerki dönemlerde kimler gider kimler kalır burada, tahtacı tavana kadar götürüp vermek isteyene bonkörlük yaptı resmen.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
hissenin kişiliği henüz tam olarak oturmadı..geçmişte çok defa primini geri verdiği için yatırımcılar güvenemiyor...üzerine de heyecan olunca bu tür hareketler normaldir...sonuçta su akar yolunu bulur..hisseler eninde sonunda temelinin gösterdiği yere gidiyor...gideceği yerde biz bekliyor olacağız...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
kocaerin geçmişte kendine güvenememesi ,sık sık prim yapıp geri vermesini ben demir çelik sektörünün biraz da zayıf kalmasına bağlıyorum..bir de beklentilerinin henüz uzakta olmasına bağlıyorum...ama artık hava tersine döndü...global anlamda emtiyalar ve demir çelik sektörü fed sayesinde rüzgarı artık arkasına alıyor...kocaerin diğer güzel beklentilerine ise gittikçe yaklaşıyoruz...işte bu iki gelişme kocaeri daha kendine güvenli kılacaktır...
bir gün gelecek bu keko da kim oluyor da bu forumda çok konuşuyor diyecek yatırımcılar çıkacak...bu cümleyi gesan 20-25 tl iken söylemiştim....hakikaten de gesan 250-300 aralıklarına geldiğinde bir kaç yatırımcı arkadaş buna benzer kelimeler kullanmış ve tekmeyi yapıştırmak istemişlerdi...![]()
https://twitter.com/business/status/1699725606802411747
"Yeşil çeliğe geçmek de ne oliii" diyen çok bilmişlere haberim var. Ne gerek var canıımmm çok paraymış, geçmeyiveririz gari
Yeşil enerji fonlarını da bilmez bunlar, hiç bilmesinler gari o kadar da uzun boylu anlatmaya değmez. Kocaer rocks![]()
Çok güzel bilgiler içeriyor, para dergisi yayınlamış.
Koca oğlan yeşil enerji işinde tam gaz gidiyor.
https://www.paradergi.com.tr/is-duny...ecege-bir-adim
Kocaer Çelik 10.000 MW kurulu güce sahip GES'in alt yapısını sağladı
60'a yakın farklı kimyasal kompozisyon içeren kalitede ve 12 binin üzerinde çeşitli cins, ebat ve kalınlıklarda katma değerli ürüne sahip olan Kocaer Çelik, güneş enerji sistemlerinin alt yapısı için proje bazlı ve her sisteme uygun özel kaliteli çelikler üretiyor. Bu alanda global bir marka olmaya yoğunlaşan Kocaer Çelik, 2020 yılının Haziran ayından bugüne kadar global bazda toplam 10.000 MW kurulu güce sahip güneş enerjisi santrallerinin alt yapısal çeliğini sağladı. Bu miktar 2021 ve 2022 yıllarında AB'de yeni kurulan ilave kapasitenin %14'üne ABD'de kurulan ilave kapasitenin ise %21'ine eşdeğerdir. Dünyanın birçok coğrafyasında ve farklı iklim koşullarında kullanılabilen Kocaer Çelik güneş enerjisi çelik profilleri, korozif ortamlara dayanım için galvaniz kaplamalı, özel kalite ve üretim prosesleri ile rüzgar, sistem ve kar yüklerine karşı mukavemetli bir yapıda üretiliyor.
Yer İmleri