Sayfa 91/218 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Yüzüklerin Efendisi, Harry Poter, Game of Thrones; en bilindik fantastik romanlardır ve deneyimle değil hayal gücüyle yazılmışlardır, bu romanları yazan insanlar bizim gibi sıradan insanlar değillerdir, yazdıkları herhangi birşeyi deneyerek öğrenmiş olma ihtimali yoktur.

Bu konuda yazdığım son yazıdır...

Herkes istediğine inanmakta özgür olsada gerçekler gün gibi açıkken gerçeklere inanmak daha doğrudur...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. http://m.yeniakit.com.tr/haber/fetoc...ma-308747.html

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray ekonomik boykota başladığını belirtti.
    20 Nisan 2017 Perşembe 20:54
    Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Aytun Çıray "Zorunlu alışverişlerim dışında ekonomik faaliyetlerimi en aza indiriyorum. Sözcü'den başka gazete bile almayacağım." dedi.

Gelen tepkiler üzerinde CHP'li vekil paylaşımını sildi.
    Ekonomik boykotun ise yaramayacagini, halkin uymayacagini 7fade eden gorusler var. Gecmisle karsilastirilarak bugunle ilgili bir yargiya varmaya calisiliyor. Turkiyede bu derece secim saibesi 1946'da yasanmis. Bugunle karsilastirmak mumkun degil.

Gecmiste sosyal medya yoktu. Ekonomik boykot cok etkili olacaktir.

3. ayvagöbek senin shortlar tanga olmadı mı daha?
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4. ayrıca tayyip bey pragmatisttir. kredi konusunu konuşsa da bir sonrasında din iman der geçer.

demokrasi için amaç değil araç diyen bir cumhurbaşkanı için

laiklik nedir?
    Demokrasi, tiranliga gidisin en kestirme yoludur.

Tayyip agamin ne dediginin bir onemi yok. Ne yaptiginin onemi var. Daha gecen gun Fatih camiinin etrafindaki cay ocaklar7ndan birinin onundeki tabureye oturdum. 3-4 ayda bir bunu mutlaka yaparim. Dedimkine abiler, Kuran'da acik olarak deyor ki faiz heramdir. Sincik didim ev almak icin kredi alsam caiz midir? Adamlar bana uzaydan gelmisim gibi bakiyorlar. Yahu kardesim dediler, boyle masallari birak, kredini al evini al.

Kuran'da faiz haramdir diyor, peki o ne olcak deyince popolariyla guluyorlar...

5.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ayvagöbek senin shortlar tanga olmadı mı daha?
    Tangaya daha cok var...Sen neticeye bak, neticede benim shortlar tabii ki de haşema olacak...Son gulen iyi guler...

6. Abi sinci viopta pozisyon acan, bence once Kuran'a bakacak.

Kuran der ki, varliginin 40'ta birini zekat vereceksin. Demek ki, bu 40'da 1'de bir iş var. Bunu verdigin zeman bu insana dokanmiyor, icine oturmuyor yani.

Diyelim ki, evin, tumofilin var, borcun da yok. Viopta pozisyon acman icin elinde nakit olmasi lazim.

Sinci kuzu hocanin taktigiyle, yani 4 kademe pozisyon actigimizi dusunelim ve asgari bir hisap yapalim. Her kademede 1 kontrat poz aciyoruz, max kontrat sayimiz 4...

4 kontrat poz acabilmen icin 120-160.000 arasinda nakitin olmasi lazim.

Yogusam titrersin, sagligini, parani ve hattizatinda aklini kaybedebilirsin...

Abi parasi olmayan bu ise bulasmasin. Parasi olanda bu sinirlarda oynayabilir. Buradan sermaye yapamazsin. Emme sermayenin 40 yada 20'de biriyle lukus hayat yasayabilirsin.

Buradan kazandigini da yeee, biriktirmeye kalkma, yaramaz.

7. http://www.abcgazetesi.com/emekli-ya...cek-50996h.htm

CNN Türk canlı yayınında konuşan Ruşen Gültekin referandum sonuçlarına itiraz için bireysel başvuru ile tüm Türk vatandaşlarının AHİM'e başvurabileceğini söyleyerek, "Anayasanın 90'ıncı maddesinin son fıkrası; Usulüne göre yürürlüğe girmiş milletler arası anlaşmaların kanun hükmünde olduğu, temel hak ve hürriyetlerle ilgili milletler arası anlaşmalar ve kanunların aynı konuda farklı hükümler içermesi halinde milletler arası anlaşmalara üstünlük tanımıştır. Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi milletler arası bir sözleşmedir. 'Verilen hiçbir kararla AİHM'e gidilemez' denilemez bu anayasanın 90'ıncı maddesinin son fıkrasına aykırı olacaktır" dedi.

8. 1 sa
    Zihni ÇAKIR†@zihnicakir
    Hava öyle müsait ki; tam Sincar'ı vurmalık...
    Ba ba ba...Boyle yazdigina gore bir duyumu vardir.

Sayfa 91/218 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •