Sayfa 910/992 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Adelden ben 12,87 ortalama yüzde 4 karla çıktım 15 ay tutup.. Yanlış bi yatırımdı ve zarar ettim.. Ve bunu kabullendim.. Hatalarımı kabullendiğim için bugün zenginim
    Tabi tabi 2020 de 100 lira olacak dalın beyler 15 14 den satan aptaldır diyende sen değildin. Pozun tersini söylemek huy olmus.

Benden bukdr. Anlayan anlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

3.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Düşüşte 70 bin kaybettim rahat ol.. Dünyada yüzyılda bir görülen salgın bi hastalık oldu düşüşü tahmin edemedim kusura bakma..dilinize plesenk ettipiniz topu topu gitmeyen bi bankalar kaldı 2 ay önceki fiyatına yaklaşmayan yada geçmeyen.. Gerisi zaten dipten 2 kat yükseldi en az.. Merak etme yakında onlarda fişek oldu mu onu da diyemeceksiniz..
    küçük yatırımcının borsaya koşup hesap açılış rekorlarının kırıldığını ben en son 2000 senesinin ocak ayında görmüştüm.halada unutmuyorum o günleri. ondan sonra neler olduğunu söylememe gerek yok.yabancının ne yaptığını konuşmaya gerek yok, çok net görülüyor ne yaptıkları. paranın gidecek yeri kalmadı deyip borsaya geliyorsa insanlar, oradan kaçmak lazımdır.bu borsanın değişmeyen tek kuralıdır. bizim borsamız son 3-4 senedir bir şey fiyatlıyor. ne olduğunu burada yazmak doğru olmaz.inanmayanlar dolar bazlı endekse baksınlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Tabi tabi 2020 de 100 lira olacak dalın beyler 15 14 den satan aptaldır diyende sen değildin. Pozun tersini söylemek huy olmus.

Benden bukdr. Anlayan anlar.
    Sen hükümete giydirmeye devam et.. Nakitteyken böyle yükselişleri hazmetmek zordur biraz soda iç.. Piyasa ile ilgikeniyosan vioptan bahset 118 bin neden geçilemiyor.. 1000 puan makas neden var.. Aman neyse anlayan anladı zaten

5. dünya uçuyor bu yine isteksiz hükümet değişmeden bistten bir cacık olmayacak anlaşılan

6. dow 18.000 Akbank 5,04
    dow 25.000 Akbank 5,40

7. bu bollukta 1,4 cent rezalet seviyede olmana rağmen tüm baba kağıtlardan mal çıkışı var
    nasıl başarıyorsun be arkadaş bu rezaleti

8.  Alıntı Originally Posted by esaret Yazıyı Oku
    küçük yatırımcının borsaya koşup hesap açılış rekorlarının kırıldığını ben en son 2000 senesinin ocak ayında görmüştüm.halada unutmuyorum o günleri. ondan sonra neler olduğunu söylememe gerek yok.yabancının ne yaptığını konuşmaya gerek yok, çok net görülüyor ne yaptıkları. paranın gidecek yeri kalmadı deyip borsaya geliyorsa insanlar, oradan kaçmak lazımdır.bu borsanın değişmeyen tek kuralıdır. bizim borsamız son 3-4 senedir bir şey fiyatlıyor. ne olduğunu burada yazmak doğru olmaz.inanmayanlar dolar bazlı endekse baksınlar.
    O zaman viopta shortlayabilirsiniz yada hisselerin vadelilerini satabilirsiniz.. Madem 250 bin gariban ky ye malı yıkacaklar .. Yada nakitte kalabilirsiniz.. Çöküş yada borsada düşüş elbet bir gün olacak.. 2000 de borsa yatırımcısını ihya etti ayrıca

Sayfa 910/992 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •