Sayfa 912/1005 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    23 DERECE
    @yirmiucderece
    ·
    1 sa
    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici:

"Aldığım bilgilere göre Sinan Oğan, saat 17:00'de kuvvetle muhtemel Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayacak."
    Bu Zafer partisi kurulduğundan beri söylüyorum bunların iktidarın kuklası olduklarını... Ama somuç olarak yığınla tecrübesiz genci ve 3-5 aptal yetişkini kandırdılar mı? Evet... Gayet başarılı bir şekilde kendilerine verilen rolü oynadılar... Aynısı İnce içinde geçerli... KK kazanınca İnce ve bu arkadaşların ipi dizilir mi, bakalım... Uzunca bir süre devlet el değiştirmez, el değiştirmeden de bu bunları satar mı(ince yi sattı biraz kasetleri çıkartmakla tehdit ederek), göreceğiz...

2. adam tepki oylarından cumhurbaskanı yardımcılıgını kaptı...

yağdanlık gibi gezer yanında artık...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bugün Sasa yi iyi kullanıyorlar...endeks için...
    Bademin emlak konut tavanlar mi ki? Bu algyo batık mi diğer gyolar yatıyor badem devrede...

4. KK nın etrafındaki çoğu CHP li salon siyasetçisi, sahaya inemeyen toplumu etkileme imkanı olmayan hatta negatif etkileyen tipler.
    Bunu kendi çabalarıyla değiştirenler İmamoğlu ve Yavaş olmuşlardı daha önce. Bu seçimde de Sarıgül Ezzincan'da CHP'ye %36 oy getirdi. Elazığ'da da chp adayı için iyi çalıştığı söyleniyor.
    Demekki çalışınca oluyormuş. Seçimler birçok kişi için sosyal medyadan ibaret değil.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Demokrasiyi yok etmek için demokrasi ile "seçimle" gelenleri Avrupa da nasıl hallediyorlar ona bakmak gerekir. Orada sıfır toleranstır. Seçime sokmazlar. Fikirler serbesttir ama temele dinamit sokacak bir tipe benziyorsaniz olmaz derler. Demokrasi matah birşey midir bilmem socrates tan beri tartışılır ama alternatiflerini görünce yaşasın demokrasi derim

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Avrupa'da saçma sapan ırkçı partiler yükseliyor malesef. Zamanın ruhu bu şekilde çok kötü gelişiyor. Çok üzücü ama Avrupa da sıkıntılı olacak gibi kısa orta vadede

6. Herkes gerçek oynuyor, bende sanal viop yapayım. Koç long, kozal short girdim.

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Bademin emlak konut tavanlar mi ki? Bu algyo batık mi diğer gyolar yatıyor badem devrede...
    Normalde faizin artığı ortamda GYOlar gitmez...

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    aslında seçmenin sinan veya zafer partisinin ne derse o tarafa pek yığılma olacağını sanmıyorum, sinana oy verenler ilk iki cumhur adayını beğenmedikleri için verdiler, ha yine sandığa gider mi, ya da giderse o anda karar verir bence
    öğlen telefondan S.o oy veren arkadaşlardan 11 kişiyi aradım kendi içimde kamu oyu yoklaması yaptım
    6 tanesi sandığa gidip gitmemekte kararsız 4 tanesi millet ittifakına vericek bu sefer eş dost aradığı için 1 tanesi sandığa kesin gitmiyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 912/1005 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •