Bu vob tehlikeli oynamayın etmeyin diyen çok olabilir
Lakin vobu tehlikeli yapan kaldıraç ayarlayamamak riski ayarlayamamaktır .
Şahsen ben viop olmasa borsada bu parayı kazana bileceğimi sanmıyorum kağıt ile
Bu vob tehlikeli oynamayın etmeyin diyen çok olabilir
Lakin vobu tehlikeli yapan kaldıraç ayarlayamamak riski ayarlayamamaktır .
Şahsen ben viop olmasa borsada bu parayı kazana bileceğimi sanmıyorum kağıt ile
Big abi sen yılların kurdusun, işi biliyorsun. korkuyu yenmiş, heyecanı hissetmez hale gelmiş, duygularından arınmış makina gibi olmuşun artık, go go tar tar fışkırt
zalım oyuncusun. Rallinin sonları daha sert ve ölümcüldür, tavana bile kitleyip bırakırlar dımdızlak ortada![]()
Hamdım Piştim Yandım
Viopta 3 temel olay batiriyor
1- kazanirken hirslanip daha da cok pozisyona girip kaldiraci buyutmek maliyeti artirmak, sonra realizasyonda carpilmak.
2- kaybederken paçal yapmak. En beteri bu hem teminat eriyor hem kaldirac artiyor. Spotcularin en zararli aliskanligi viopta direkt adami batirir spotta uzuncu oldum dersin viopta anahtarlar gider
3- haber kaynakli terste kalmak.
Hepsinin temelinde kaldiraci ayarlayamamak var. 3. Maddeye yakalansan bile kaldiracin uygunsa yola devam diyebiliyorsun ornegin Ukrayna savasindaki dusus.
Allah var Bozkurt normal şartlar da 3 bin ve üstün de short vuruşacaktım öle karar almıştım lakin dün Amerika’dan arkadaş ile görüştüm ulan salak dedi neden heyecan arıyorsun suya ters kürek çekme vagona atla baktın dönüyor o zaman maliyet yap dedi hakkeden de öle ne gerek var abı misal 3 bin de 31 adet vurduğum shortu alttan kapadım kapamasam durduk yere 40 /50 puan sokmuş olacaktı yada şu 4 vuruşluk shortu kapamasam 80 puan sokmuş olacaktı bugün de 5 tur vurkaç ile zaten zarar çıktı
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bu geçen vadeden 3 bin üstünde short ile başlamıştım şelale oldu erken kapadım düşüş bitti dediydim longa bir döndük
2900 den attığım long jetonu bile vardı 2500 gördüm
Orada parayı yönetemesem Yada ful işlem yapsam batmıştım sonra mücadele al ver sat ver bir şekilde düzlüğe çıkıyor insan
Yani demem o ki borsada olmaz dediğin en ufak şey olur o yüzden parayı iyi kullanacaksın yoksa doğru pozda bile olsan anlık haber ile batırırlar
Yer İmleri