ABKA konuşamıyor,yasaklı. ama onu bir mesajında ittiham etmiştin..Efendim ATATÜRK vs den dolayı sen onunla tartışmışsın da vs...
Hayır asla.Senin apka ile tartışmanın 2 sebebi oldu.
1-Endeks çok sert düşerken sürekli long long dedin.Her gün defalarca bunun üzerine,APKA:algı yapıyorsun dedi...
ve sen de o sert düşüşte battın ve sankoya borçlandın ,eksi bakiyeye geçtin.APKA sana ve foruma iyilik yapmıştı..
kendinle beraber adını bilmediğimiz kişileri de etkiledin ve zarar ettirdin.
2- Geçmiş olsun demiştik.Almanyaya gitmiştin ,ameliyat oldun.Orada attığın mesajda hem siyasal islama hakaret hem de ALLAHA dua vardı.
APKA:Hem islama hakaret ediyorsun hem de hastalığın için İSLAMIN SAHİBİ ALLAHA YALVARIYORSUN,demişti..Büyük çelişki...
yani seninle asla fikir bazında-ideoloji bazında tartışması olmadı.TARTIŞMALAR, SENİN BÜYÜK ÇELİKİLİ DUAN VE VİOBDA ALGI YAPIP BATMANDAN DOLAYI OLDU
Susun deli konuşuyor konuş deli…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ortama yazılı olarak ekstre vs atılır mı? Kaç yaşında adamlarız. Hem de bu kadar ters indikatör ve belirli grupların adamı varken?
Bırak kardeşim zarar edersen de senin, kar edersen de senin. Yani sen burda kar edince ben burada kutlama yapmıyorum. Zarar edince de yas tutmuyorum. Herkes kendine.
Benim yaptığımı yapın bence. Kimse ile polemiğe girmem, bana göre spastik spastik yorum yorum yapanları ya engellerim ya da işi gırgıra çevirir kafayı bulurum.
Yer İmleri