Allah'a çok şükür iyiyim. Öğretmenliğe devam.
Burası herhalde bu ayda böyle, yaylan-sallan dar aralık modunda gidecek gibi.
Aslında 2026 yılının kayıp bir yıl olmaması için piyasaya bir indirim gerekiyor. Belki cazip olursa, millet parasını borsaya getirir. Bu faiz varken, millet kafayı peynir ekmekle mi yedi ki, gelip parasını buraya bağlasın. 2024 mayıs ayında thy vardı biraderde, epey yüklü 318 gibi bir fiyattan satıp gram altına geçmiştik, para 2 kattan fazla katladı orada. thy 270 aradan 1,5 sene geçmiş.
Edit: abka adına yazan arkadaşa cevap yazmayacağım. O Atatürk düşmanı haysiyetsizin yüzü olmaz buraya yazmaya zaten. Ancak böyle vekaletle yazdırır, yersen.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
AMİGO ,
mevzu öyle değil tokatçı şuradan long buradan şort yazıp duruyordu hep nokta atışı terste kalmıyor bende bir gün kazançla ilgili muhabbet yapılırken bu mevzulara gitti konu o ara nohut devreye girdi kim kazanıyorsa sallamıyorsa koysun ekstre dedi ben koydum o koymadı kapandı gitti yapıştırdım sildim mevzu bu yoksa ekstre vs işim olmaz .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
12430 ilk long duruyor
12345 ikinci long ..
Şimdi 12352
Hayat hoş gerisi boş
https://youtu.be/e5b2bZkVN2k?si=Ue37xp0XNZeUk6a5
Adamlar taklamakan çölünü dönüştürüyor bir benzeri Afrika da büyük Sahra da yapılıyor biz trollerle uğraşıyoruz. Coğrafya kaderdir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri