Sayfa 917/937 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Satılmıyor kardeş alıcı yok, tl olarak düşünme herseyi enflasyon döviz vs bunlarda var ya hani.
    Bu hisse rüya, 30 yıldır milleti düdüklüyorsunuz. Benim gibi enayilerde düşüyor tufaya.

2. Bu gruba yazıp birine ulaşmaktı. O kişi ile tanışmaktı. HEDEF tamam Herkes hissesine sahip çıksın. Benden bu kadar.
    Arkamdan ne yazarsanız yazın. Görmeyeceğim bile. Asla girmeyeceğim ne buraya. Ne de telegrama. )))

3.  Alıntı Originally Posted by DÜNYALI Yazıyı Oku
    Bu gruba yazıp birine ulaşmaktı. O kişi ile tanışmaktı. HEDEF tamam Herkes hissesine sahip çıksın. Benden bu kadar.
    Arkamdan ne yazarsanız yazın. Görmeyeceğim bile. Asla girmeyeceğim ne buraya. Ne de telegrama. )))
    Sayın Dünyalı, aylardır hisseyle ilgili olumsuz yönde yorumlar yaptın. Sizden etkilenip hissesini satanlar bile olmuştur. Bugün ise hissenize sahip çıkın diyerek ayrılıyorsun buradan. PD f/k gibi oranlar ve farkedilen yeni değerler hissenin gideceği noktalarla ilgili bize ipuçları veriyor. Bu yüzden imtiyazlı hisseler uçuşa geçti. İsatr ve isbtr tavan gidiyor. Olumsuz haberler yaymanın artık hiçbir anlamı kalmadı sizin için. Sanki bir operasyon için buradaydınız ve görev tamamlandı ve artık size gerek kalmadı. Satan sattı. Kalanlar kararlı olanlar. Herşey ortaya çıktı. Öyle görünüyor ki kimse artık bu hisseleri durduramaz. Birini bulmak için bu olumsuz şeyleri söyledim, hedefe ulaştım diyorsunuz ama bu bence doyurucu bir açıklama değil. Sizin de söylediğiniz gibi Hisselerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz ama herkese bir açıklama borçlusunuz.

4.  Alıntı Originally Posted by DÜNYALI Yazıyı Oku
    Bu gruba yazıp birine ulaşmaktı. O kişi ile tanışmaktı. HEDEF tamam Herkes hissesine sahip çıksın. Benden bu kadar.
    ………. 2018 den beri devam….

5.  Alıntı Originally Posted by test10 Yazıyı Oku
    Tam bölünme olsaydı yada Tibaş ın tek ortaği işbankası olmasaydı TTK 140/5 uygulanabilirdi ancak burda dedigim gibi kısmi bölünme var ve yeni kurulan şirketin sahibi zaten işbankası.
    Bankanın bölünen iştirak portföyünde de aslında bir değişiklik olmuyor. Tibaş ın tek ortaği olan iş bankası iştiraklerini sağ cepten tek tek alıp sol cebe toplu koyuyor.
    Öz kaynak anlamda bir azalma yok bu durum raporda da geçiyor " Bankamızın kontrol gücü değişmeyeceğinden gerek bankamız gerekse halka açık iştiraklerimiz ve hissedarlarında her hangi bir hak kaybı yada nakit çıkışına sebebiyet verecek ayrılma hakkı veya pay alım teklifleri gibi mükellefiyetler doğmayacaktır."

İş bankası bu bölünecek iştirak şirket hisselerini başkaca ortağı olmadığı şirkete devretseydi haklıydınız. Bu durum iş bankası nın içini boşaltmak olurdu. Ancak burda mali anlamda hiç bir değişiklik olmuyor Tibaş ın tek sahibi İşbankası.
    Bankanın yetkilisi gibi açıklama yapmışsınız maşalllah. İş Bankası kısmi bölünme yapıyor, yaptığı bölünme tamı tamına ticaret kanununda tarif edilmiş. Ve o bölünme tipi için de 140 uygulanır denmiş. Bankanın ne dediği değil, kanunda ne yazdığı önemli.

6. Hay yaşa ya

Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Bankanın yetkilisi gibi açıklama yapmışsınız maşalllah. İş Bankası kısmi bölünme yapıyor, yaptığı bölünme tamı tamına ticaret kanununda tarif edilmiş. Ve o bölünme tipi için de 140 uygulanır denmiş. Bankanın ne dediği değil, kanunda ne yazdığı önemli.
    Birileri kötülüyo, birileri dediğin gibi banka yetkilisi gibi açıklama yapıyo, birileri işbtr be işa da alım yapıp işkuru değersizleştirme operasyonu çekiyor.

Dünyada eşi benzeri olmayan bir hisse işkur. Başkaca hiçbir şirketin kurucu hisseleri borsada değil.

İmhayı bölünmeyi bilmem ama elinde olanlar değerini bilsin, olmayanlar da buralardan gaza gelip almasın sonra satamayıp sızlanıyolar.

7.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Maliyetim 3 milyon tl, bana söylenen 2 milyon dolar, sonuç elde var sıfır 🤣
    soylenene gore yatirim yapmissiniz tebrikler vallahi

8.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Satılmıyor kardeş alıcı yok, tl olarak düşünme herseyi enflasyon döviz vs bunlarda var ya hani.
    Bu hisse rüya, 30 yıldır milleti düdüklüyorsunuz. Benim gibi enayilerde düşüyor tufaya.
    bu hisseyi alirken iyi arastirma yapmamissiniz belliki .. Likiditesi olmayan bir hisse .. Yatirim stratejiniz denekki tamamen yanlis

Sayfa 917/937 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •