Sayfa 918/1001 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    kuyumcuların çoğu satmıyor. genelde alıyorlar. Altın almaya gelenlerin çoğu dolarla alışveriş yapıyor.
    İzmirde kuyumcu fiyatı

Alış 7,3600
    Sarış 7,3750

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
    Bugün saat 11 itibariyle Samanpazarında Doları 7,40 dan alıyorlar 7,50 den satıyorlar. Ama çoğu kuyumcu 7,30 dan alırım diyor. Karşılığında altın alacaklara 7,33 diyor.
    Saman pazarı diye belirtmişsin,70 yıllarında devamlı takıldığım yerdi hem finans hem elektronik parça için,hiç unutmam 1 kolye 1 zinciri 1800 tl'ye alıştım hediye olarak,ons sanırım 150 dolardı,zaten 77 yılları aynen 2000 başları gibi altının fiatı teneke fiatıydı,nereden nereye,birden 43 sene önceye döndüm

3. Blomberght her öğlen klasik konut işini işliyor. Bugün çok komedi bir konu bulmuşlar. Yaşlı bakım evleri ........ Ekonomi kanalı doğru düzgün bilgi vermemek için şeytanın aklına gelmeyecek konuları bulup işliyor. Eminim huzurevi ihtiyacı olanlar izlemiyordur.

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Saman pazarı diye belirtmişsin,70 yıllarında devamlı takıldığım yerdi hem finans hem elektronik parça için,hiç unutmam 1 kolye 1 zinciri 1800 tl'ye alıştım hediye olarak,ons sanırım 150 dolardı,zaten 77 yılları aynen 2000 başları gibi altının fiatı teneke fiatıydı,nereden nereye,birden 43 sene önceye döndüm
    Samanpazarinda birde rektefiye yapilan yer vardi.[emoji23]..Kaldirmislar oralari galiba artik.

5.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Samanpazarinda birde rektefiye yapilan yer vardi.[emoji23]..Kaldirmislar oralari galiba artik.
    Süslümanlıkta kabahat gizlidir derler. Orası çok aleniydi. Bend deresi denilince Edirne den Kars'a herkes bir şeyler bilirdi. Şimdi, bu işler 1+1 lere ve bazı otellere kaymış. Zaten internette kim ne arıyorsa birbirini buluyor. Olan devletin vergi gelirine oldu
    manukyan artık vergi rekortmeni olamayacakmış.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Süslümanlıkta kabahat gizlidir derler. Orası çok aleniydi. Bend deresi denilince Edirne den Kars'a herkes bir şeyler bilirdi. Şimdi, bu işler 1+1 lere ve bazı otellere kaymış. Zaten internette kim ne arıyorsa birbirini buluyor. Olan devletin vergi gelirine oldu
    Bu sektörde işini en dürüst yapan manukyan mış zaten.

Diğerlerinin ben vergi verdiğini bile sanmiyorum.

Şu an o ihtimalde kalktı zaten.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
     Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Bebecanın babasınında mekanıydı manifaturacıydı kendisi,arkadaşlarımın ailesinin uğrak yeriydi,70 yıllarında kısa donlan gezerdi babasının yanında,şimdi coranaya yakalanmış,temennim ustasınada yakalanması,bugün Giresuna geldi,akın kuruluşu Giresunda oluşmuştu,Giresun kurtuluş savaşında öncü ildi,dünyada gönüllü alay olarak ilktir 2 alaylan,adı 42-47 alaydı,47 alayın tamamı şehit olmuştur Afyonda,her yıl zafer bayramında anma töreni yapılır,Atamızın gece vurucu timleriydi,0 2 alayda Osmanağanın yaveriydi dedem,Atamızında koruma komutanlarındandı çankayada...kurtuluş savaşında ve akın kuruluşunda öncü ildi,temennim bu vatana kötülük edenlerinde sonu olur.

Rüzgarlıdaki tüm oteller karhane olmuş
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 918/1001 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •