Sayfa 92/141 İlkİlk ... 42829091929394102 ... SonSon
Arama sonucu : 1124 madde; 729 - 736 arası.

Konu: DAGI - Dagi Giyim

1.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Onu bunu boş verinde bu şirketin genel kurulda gündem maddesinde yok ama hisse geri alımı yapabilir mi gündem maddesinde olmadan yoksa gündem maddelerinde olmalimiydi böyle birşey?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geri alımı tel ile sordum şuan gündemlerinde öyle bir şey yokmuş. Ama birisinin g.kurula gidip bunu sorması lazım hani 7,9milyon tl ile hisse alacaktınız almadınız? Buna istinaden bundan sonra alim düşünüyormusunuz diye dilek ve temenni kısmında sorulup cevaplamalarini istemek lazım. İstanbulda olsam kurula kesin katılırdım.
    Foruma da kimsenin pek uğradığı yok ?
    Katılacak olan varmı acaba?

2. Bende yarın bi mail atayım sormak istediğiniz bir şey var mi?

3. Patron mu alıyor acep? 75bin alış oldu birden!

4.  Alıntı Originally Posted by xyz Yazıyı Oku
    Patron mu alıyor acep? 75bin alış oldu birden!
    Tek bir şey söyliyeyim sayın xyz en büyük alış fark etmişsinizdir bir anda oldu saat 11.56 'da. yaklaşık 40 bin lot bunu yapan yapıkredi galiba ve en büyük paya sahip olan kurum. bir anda kim bu kadar lot alabilir? Bilmiyorum belki çok saçma bir şey söyledim ama bana sanki hissede büyük payı olan biri aldı gibi geliyor. Yatırım tavsiyesi değildir sadece benim tahminim doğru olmama ihtimali kesinlikle vardır.

5.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Tek bir şey söyliyeyim sayın xyz en büyük alış fark etmişsinizdir bir anda oldu saat 11.56 'da. yaklaşık 40 bin lot bunu yapan yapıkredi galiba ve en büyük paya sahip olan kurum. bir anda kim bu kadar lot alabilir? Bilmiyorum belki çok saçma bir şey söyledim ama bana sanki hissede büyük payı olan biri aldı gibi geliyor. Yatırım tavsiyesi değildir sadece benim tahminim doğru olmama ihtimali kesinlikle vardır.

Yapıkredi aldıysa vardır bir bildiği. Daha 2 ay önce 2,7milyondu elindeki pay suan 2milyon. Yine 2,15tl fiyattan 2,57 tl fiyata hisseyi taşıyan yapı idi. yukarıdan postaladı aşağıdan tekrar topluyorsa tadından yenmez. Eğer teorim doğruysa daha fazla mal kaptırmak istemeyecektir diye düşünüyorum. İzleyelim bakalım sn. Logar. Zarardayız zaten.

6. Aynen zarardayım bende dursun bakalım zararda, acelesi yok zararına veremem bekleriz burada ki paraya 3yil bi ihtiyacım yok. heralde 3 yıl içinde degerlenecektir. Ekranimda artı 1 tl kar yazmadan satmam. 1 tl olunca düşünmeye başlarım satmayı.

7. Teknik olarak güzel durduğu için bugün az bir miktarla giriş yaptık. Hayırlısı bakalım . Yatırım tavsiyesi değildir

8. Hayırlı olsun

Sayfa 92/141 İlkİlk ... 42829091929394102 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •