-
*ingiltere brexit bakanı davis: Konular üzerinde kayda değer ilerlemeler oldu
*ingiltere brexit bakanı davis: Ilerleme sağlanan konular vatandaşlık, finansman ve kuzey irlanda
*ingiltere brexit bakanı davis: Sosyal güvenlik koordinasyou konuları hakkında çoğunlukla uzlaştık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*çin döviz piyasası düzenleme kurulu: çin'in yılın ilk 6 ayında cari işlemler fazlası, gsyh'nin % 1,2 oranına eşit
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*macaristan'da 2027 vadeli tahvil ihalesinde ortalama faiz %2,56 (önceki %2,85)
*macaristan'da 2027 vadeli tahvil ihalesinde satış huf18 milyar (planlanan huf12 milyar)
*macaristan'da 2022 vadeli tahvil ihalesinde ortalama faiz %1,20 (önceki %1,42)
*macaristan'da 2022 vadeli tahvil ihalesinde satış huf30 milyar (planlanan huf20 milyar)
*macaristan'da 2020 vadeli tahvil ihalesinde ortalama faiz %0,49 (önceki %0,55)
-
*güney afrika'da ağustos'ta üfe yıllık %4,2 (beklenti %4,0, önceki %3,6)
*güney afrika'da ağustos'ta üfe aylık %0,4 (beklenti %0,3, önceki %0,5)
-
*italya'da 2024 vadeli ccteu tahvil ihalesinde faiz %0,75 (önceki %0,81)
*italya'da 2024 vadeli ccteu tahvil ihalesinde satış eur1,5 milyar (planlanan eur1b-eur1,5 milyar)
*italya'da 2027 vadeli btp tahvil ihalesinde faiz %2,19 (önceki %2,09)
*italya'da 2027 vadeli tahvil ihalesinde satış eur2 milyar (planlanan eur1,5b-eur2 milyar)
-
*italya'da 2022 vadeli tahvil ihalesinde satış eur2,5 milyar (planlanan eur2b-eur2,5 milyar)
*italya'da 2022 vadeli btp tahvil ihalesinde faiz %0,83 (önceki %0,84)
-
*may: Brexit'in uygulama dönemi sınırlı olacak, bazı dönemler ötelenerek 2 yıl olabilir
*may: Finansal piyasaların ayrışması ab'nin çıkarına değil
-
*isveç'te 2032 vadeli enflasyona endeksli tahvil ihalesinde ortalama faiz -%0,5095 (önceki -%0,6945)
*isveç'te 2022 vadeli enflasyona endeksli tahvil ihalesinde ortalama faiz -%1,7923 (önceki -%1,8000)
*isveç'te 2032 vadeli enflasyona endeksli tahvil ihalesinde satış sek375 milyon
*isveç'te 2022 vadeli enflasyona endeksli tahvil ihalesinde satış sek375 milyon
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri