Sayfa 92/999 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. hep ky mallığı korku satışı yukarı sürerler inşallah mal gibi satıyolar saat 6 yı geçti mi düşüş durur bak adım gibi biliyorum şu yarın gelip beklenti bitse de en azından düşüş durur.

2. Bugün düşen dolar kimsenin işine gelmiyor. O zaman düşmeye devam eder.

3. Bir ülkede hem faiz hemde dolar hemde borsa maşallah düşürmeyi başardılar.
    Yabancıya T+2 olmadığından hergün %1 düşen doları adamlar fırsatmı görüyor ne yapıyorsa hisselere yabancı satışı geliyor.
    Bir işide doğru düzgün yapsalar ölecekler yeminle arkadaş dolarımı düşüreceksin lan kademe kademe düşür hergün %1 basmak ne.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. Benim tahminim hane halkı alımlarının devam ettiği yönünde. Bu eğilim sürdükçe dolar bir yerden dönecektir. Kontrollü alım yapabilenler sürecin sonunda kazançlı çıkacak. Buralar tam kırılma noktası, bilinçli yatırımcı ile tavuk yatırımcı 'nın farkı bugünlerde belli olur. Dolara erken girip cephanesini bitirenler mecburen havlu atacak, o da kademeli işlem yapmamanın bedeli olacak.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

5.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Bir ülkede hem faiz hemde dolar hemde borsa maşallah düşürmeyi başardılar.
    Yabancıya T+2 olmadığından hergün %1 düşen doları adamlar fırsatmı görüyor ne yapıyorsa hisselere yabancı satışı geliyor.
    Bir işide doğru düzgün yapsalar ölecekler yeminle arkadaş dolarımı düşüreceksin lan kademe kademe düşür hergün %1 basmak ne.
    aynen öyle hocam bende dikkat ettim ona dolar düşünce borsa eksi çıkınca borsa eksi bu aslında farklı şeylere işaret ediyor borsada yalancı bahar var dolar bakalım nerelere kadar düşecek yok mu şurda durur dicek birisi

Döviz faiz borsa hepsi aynı anda yükseliyorsa veya düşüyorsa,
    Bilinmeli ki yakın zamanda biri veya ikisi ters tarafa doğru patlayacaktır.
    En azından iktisatta biz böyle öğrenmiştik.
    Bakalım yurdumuzda iktisat kuralları işleyecek mi?

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bugün düşen dolar kimsenin işine gelmiyor. O zaman düşmeye devam eder.
    Vardır işine gelen birilerinin..süzülüyor yavaş yavaş..

Bayram a dolar boğaları kurbanlık olacak

8. Ne dolarmış be, biz gram altıncılarıda perişan etti. 5.50 son durak olacak sanki. Sonra 48 ay yatay hahahaaaa.🤪

Sayfa 92/999 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •