Sayfa 92/805 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 6433 madde; 729 - 736 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Geçmiş yıllarda Ali dede 500binerden toplam 1 milyon lotu 19.00 tl den berker kızlarına satmıştı güya. Oda bu manada hisse fiyatını etkilemeye yönelik adım o zaman...

2. 550 Milyon dolara dusen Sirket hisselerini almayip , 100 Milyon dolara Socar polymer hissesi alan bu yonetimin serefi haysiyeti onuru var mi . Hirsizsiniz hirsiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    550 Milyon dolara dusen Sirket hisselerini almayip , 100 Milyon dolara Socar polymer hissesi alan bu yonetimin serefi haysiyeti onuru var mi . Hirsizsiniz hirsiz
    https://pbs.twimg.com/media/E_JuRMLX...jpg&name=small

Birde bu var değilmi. 4 şirketteki kar + gelmiş geçmiş tüm ventures karları 39 milyon dolarcıkmış kapıcı caferin demesine göre...Alayının ebesini dikmek lazım, diken cennetlik olur orası kesin....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622

5.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Orada SATIŞ olayı yoksa sadece virman varsa 17.85 rakamının verilmesi suçtur. Atıyorum x hisse 30 lira iken patronun biri çıkıp 15 liradan bunu yaptım derse millet-yatırımcıda şirkete-fiyata güven mi kalır....
    TKFEN önceki işlem gününde 17.78 kapattığına göre 17.85 ortalama fiyat veya yaklaşık fiyat baz alınarak "seans başlangıcı öncesi" özel işlem emri iletildiğini tahmin ediyorum. TESCO ile MGROS yaklaşık 0.20 TL'ye çoğunluk hisseleri için anlaştıkları dönem KIPA kaç TL'den işlemdeydi Cemal bey, şüphelendiğim her konuyu SPK Başkanlığı'na ilettiğimi biliyorsun. Holdingdeki görevlerini yerine getirmeyenler nedeniyle bu açıklamaları biz yapıyoruz.

6. Sayin liberal , bi Twitter da itibar saldirisi yapalim. Bu aralar sessizsiniz, destege hazirim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Liberal Yazıyı Oku
    TKFEN önceki işlem gününde 17.78 kapattığına göre 17.85 ortalama fiyat veya yaklaşık fiyat baz alınarak "seans başlangıcı öncesi" özel işlem emri iletildiğini tahmin ediyorum. TESCO ile MGROS yaklaşık 0.20 TL'ye çoğunluk hisseleri için anlaştıkları dönem KIPA kaç TL'den işlemdeydi Cemal bey, şüphelendiğim her konuyu SPK Başkanlığı'na ilettiğimi biliyorsun. Holdingdeki görevlerini yerine getirmeyenler nedeniyle bu açıklamaları biz yapıyoruz.
    Ortak bunların her işleri şüpheli, kanı bozuk adamların....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin liberal , bi Twitter da itibar saldirisi yapalim. Bu aralar sessizsiniz, destege hazirim
    Ventures + socar polymer için KPMG ye hücum edin. Suça ortak olmasın ibişler....

Sayfa 92/805 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •