su anki etiket fiyatlarinin yarisini gorurduk savasa ragmen..eger ki nas nas nas ile doviz kopurtulmemis olsaydi..
Genç olsan yotube'dan yabancı dahil bir çok şey öğrenilebilir. Bunun dışında Udemy vs bir çok platform var.
5-6 dil ailesi var, gençken birbirine karışmaz, yaş ilerleyince yeni şey öğrenmek zorlaşıyor.
İngilizce ile başlamak lazım. Her dilde İngilizce bilenler için yabancı dil eğitimi var. Onlar daha iyi öğretiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=v7bt6_gntpQ
A1-A2 İNGİLİZCE TEK VİDEO'da ( 3 Aylık kurs 2 saat 15 dk )
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Turk ciftcisi ortalama 30-50 donum arazi ile oyle bir hayati sahip olamaz...Gidin anadoluyu geziniz..bir cok Ciftci hala binek olarak 80 model renault otolar kullaniyor.
Ciftcilikten zengin olabilmek icin en az 400-500 donum arazin olmasi lazim...Tabi bu yakit ve gubre maliyetleri ile artik kar dahada dusecektir.
Makina ve teknolojik yatirim maliyetlerini amorti edebilmek icin kucuk olcekli tarim arazilerini zorunlu olarak birlestirilmedigi surece Turkiye de tarim sorunu kronik olarak kalmaya devam edecektir.
Ben bu ay ve Nisan'da zamların yine yüksek olacağını, Ramazan'dan sonra artık aşağıya bastıracaklarını düşünüyorum.
Seçimlere tek hane girebilmek için biraz daha ön yükleme gerekiyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri