Sayfa 92/1002 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Viop LXIV

1. USA tarafında olan 200G ortalama veya Haftalık Ichimoku tepkisi genel olarak,
    bu pilav daha çok su kaldırır...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Trump’ın ikincisi hamlesi şu olur.. Ab ye Çin ile aranıza mesafe koyun siz de Çin mallarına vergiyi yükseltin yoksa Rusya’nın kucağına bırakırım sizi diyecektir..
    Sarı kafa iki güne bir karar değiştiriyor. Avrupanın çok da dikkate alacağını sanmam. Trump kimki küreselleşmenin karşsında duracak, o da öğreniyo işte… cinle datlıya bağlarlar

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

KURAL 1: bizde akşam seansına mal kalmaz...

aldın aldın... alamadım koyver yakasını

pastayı ben şort açtıktan 2 saat sonra gördüm... 36 longları 35'ten reverselemiştim... 45'e gitti

o zaman baktım pastaya (sıkışınca... ) baktım yabancı satışta... sıktım sıktım... ta 33200'e gelene dek... orada kapandım
    Bu piyasa siz iyi olun başka bir isteğimiz yok. Karşınızdaki devlet gücünü kullanan haramzadeler sizi asla devirmesin. Hep güçlü olun.

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Citak garibim yine 2.50 yi kırarsa 2.49 olur mantığıyla kesin shortta yakalandı

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Dayucuğum bilmiyorlar ki, çıtak şort olmuş olsa idi vob tavana yapışmazdı deye
    Kontrol bizde
    Hamdım Piştim Yandım

W.Buffet amcayı Türkler bile bizim hisselerimizi topladı ben malsız kaldım diye çırıl çıplak bir şekilde Broadway caddesinde koşarken görmüşler..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7. Mahallede konu komşu yaşlılar sokağa çıkmış banka kapılarını zorluyorlar
    Vob tavan olmuş açın biz de yetiselim alalım diyorlar
    Köpekler geçiyor long long diye havlıyorlar
    Yarın bado gelene geçene verebilir

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Domalt Trump yolunu yapiyor zaten.
    Goytumu optuler, dayanamadim affettim onlari. 3-5 ay erteledim der yakinda
    Ah ah ah cok iyi tespit cok iyi

Sayfa 92/1002 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları