Sayfa 58/707 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 5651 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Viop LXIV

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Karaduman dayı diyor ya kaç kat gitmiş hisseler var. Bir aracı kurumda ki kadın müşterileri arayıp Penta alın demiş hisseyi kaçtan aldırdı biliyorum ama hisse 100 TL yaklaşık görmüş 2023 te bugün 13 TL. Kimisi kadın para kazandıracak diye hediyeler almış. Böyle bir çok Ocak sönüyor. Dolar bazında zararı %90-95 adamların
    Bende bu fiyattan 13 TL lerden paçal toplama modundayım o zaman bayağı sürünecek demekki.YTD.

Tanrı uzun ömür verirse görürüz artık.Kartonsan da 10 yıl kalan biri olarak daha niceleri var.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Bu gece Trump açıklar, Çin beni aradı vergileri 3 ay erteledik. Çin arar mı, elbette aramaz, ama Trump aramış gibi yapar. Meksika ve Kanadaya aynısını yaptı. Yarına %5 endeks yükselişi ihtimal dahilinde.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Keşke reisim hünkârım intikamımızı alsan. Ama yolda dimdizlak kalabilin. 24 nisana kadar açığa satış vs kurallar var ondan sonrası tehlikeli bir de turp çıkarsa benden yırtık don isteme
    Bi haber gelmeli, ve bir sabah kalktığımızda borsalar taban açmalı.
    Hamdım Piştim Yandım

4. İntikamını alıcam dayucuğum.
    Herkesi çekicem suyuniçine
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bu gece Trump açıklar, Çin beni aradı vergileri 3 ay erteledik. Çin arar mı, elbette aramaz, ama Trump aramış gibi yapar. Meksika ve Kanadaya aynısını yaptı. Yarına %5 endeks yükselişi ihtimal dahilinde.
    Domalt Trump yolunu yapiyor zaten.
    Goytumu optuler, dayanamadim affettim onlari. 3-5 ay erteledim der yakinda

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Abd üretim olarak da hazır değil, alıcı gücünü kullanarak para kazanma derdinde.

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Trump tan beklıyom ama oda olabilir, homoseksüel top
    Trump direk öpmez öperse 2026 kasım ayında yapılacak ara seçime kadar göt öper bu yüzden şimdilik işler istediği gibi gitmezse birisini bulup öptürücek Çin herşeye hazırlıklı 104 son tarife bile onların büyümesine cüzi negatiflik sağlar .
    Şuanda toplantı kararı almışlar 16.30 ABD açılışı ile karşı salvo gelirmi ona bakılacak.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Zaten denemesini yaptılar ya pazartesi günü...

ABD piyasaları - den + ya döndü... Sonra yalan diye açıklama yaptılar... piyasa yine - döndü...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Sayfa 58/707 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •