Sayfa 920/998 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Viop LIX

1. Memleket 28/29 suç kaydı doku binlerce kişinin neden ortalıklarda gezdiği ile çalkalanıyor. Hepsi de gasp, hırsızlık, tecavüze yeltenme, taciz vs. Öldürmemiş henüz. Nihayetinde polis memurunu da vurdu da milletin dikkatini çekti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sonra ABKA dik konuşuyor diyorlar..Teşbihi bile anlamıyoruz.Tamam orta okul fen dersinden bile çakmışsın ama Türkçeye de mi girmedin?

TEŞBİH -BENZETME-EMSAL-ÖRNEK VS...

Şimdi al eline fen kitabını;önce doğal seleksiyondan başla...ekvator)suyun dipten donması) coğrafyaya geç...

Valla ağa sana piyasa ağır gelir..sağlam analitik lazım..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Taciz-hırsızlık-madde bağımlılığı ile çöp atma veya trafik cezasını aynı yerde gören zihniyet...

TACİZ-HIRSIZLIK VS.. tek başına zaten fahiş suçtur....

günah veya forum cezası olmayan birşeyi... - yere çöp atmak. ile tacizi yani günah ve forum kurallarına aykırı olan birşeyle kıyas ettiğinin farkında bile değilsin demi.

yani..

sence tanrılar çok mu saf ?.. yada sen çok ileri zekasın .

bana bezelyeleri öğretcen mi.. fende.

mendel en sevdiğim yasa.. ordan başlayalım hocaaaam

abka dik değil boş konuşuyorsun ...

5. Sabah Altaylı nın mahalleden birisi ile olan röportajı vardı. Tavsiye ederim mahallelinin tanımlamasını yapışına hayran oldum. Öteki hep kötüdür kısmını mahalleli hayatından çıkarmaz ise boş güvenle hep duvara toslayacak demişti. İzlemek gerek

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Sabah Altaylı nın mahalleden birisi ile olan röportajı vardı. Tavsiye ederim mahallelinin tanımlamasını yapışına hayran oldum. Öteki hep kötüdür kısmını mahalleli hayatından çıkarmaz ise boş güvenle hep duvara toslayacak demişti. İzlemek gerek

akp iyice saldırmaya başladı altaylıya.

levent gültekinede..

bunların en küçük hata yapmasını bekliyorlar.. youtube da kısıtlama kararı aldırmak için bence ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Temelli güvenle-temelsiz güven olayı şuna benzer.

Direk çok karşılaştığım olayla anlatayım...YKS sayısalda ilk 5.000 e giren öğrencinin ,gelecek sene ilk 100 gireceğim demesi TEMELLİ BİR GÜVENDİR...

Ama 20.000 e bile giremeyenin ilk 100 gireceğim demesi saçmalıktır.TEMELSİZ GÜVENDİR.

Yani hedefin ,temel birikiminin 3 tık yukarısında ise bu mantıklıdır...

Gelelim o 28 ŞUBAT gazetecisine..CİNER onu dehledi.

O adamın VESAYET VARKEN yaptığı haltı daha önce burada yazdım...Postal yalayıcıdır.İnanmayan o zamanki yazılarına baksın.

Referans gösterdiğiniz kişinin itibarlı olmasını isteriz. zamanında GÜÇTEN yana-demokrasi dışı tutumu olan kimse benim için na muteberdir.

doğru siz " alo fatih" ken ki halini seviyorsunuz ...

Sayfa 920/998 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •