Sayfa 924/1000 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Sonuna kadar okudum. Askerini siyasi çıkarların için yabancı bir ülkenin askerine esir bıraktırıyorsun bu daha da kötü bir durum. Tebrik mi edelim anlamadım.

Askerine yapılan sana yapılmış demektir uluslararası dilde. Ne oldu saygınlığın bakınız hala konuşuyoruz.

Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Askerine yapılan sana yapılmış demektir uluslararası dilde. Ne oldu saygınlığın bakınız hala konuşuyoruz.
    Onlar icin asker, memleketin bas düşmanıydı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Sonuna kadar okudum. Askerini siyasi çıkarların için yabancı bir ülkenin askerine esir bıraktırıyorsun bu daha da kötü bir durum. Tebrik mi edelim anlamadım.
    ona bakarsan yurt toprağının düşmana teslimi tck.da ağır hapis öngörüyor
    aydın ilinin karşısındaki adalar kimin, bırakan kim,türbeyi taşıyan kim..?

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bu kısmı merak ediyorum açıkçası, sizlerin düşüncesi nedir acaba ?

Bu adamlar milletin canını çıkaracak bir şey açıklaması lazım ki yabancılar seçim ekonomisi bitti kemer sıkma başladı desin . E bu durumda içerideki destek azalır keza Devlet Bahçeli nin ne zaman erken seçim kararı alacağı belli olmaz .

E haydi yumuşak bir şey olsa , yabancının hayal kırıklığı iyice artacak , son birkaç senti nasıl alırız derdine düşecek.

Arayı buldular diyelim , çoğu beyaz yakaya azı çalışmayana girecek bir paket açıklandı. Şu şartlarda bu da ekonomiyi tutmaya yetmez .

Son şık ise kimse bir şey anlamasin diye şu şöyle olacak bu böyle olacak deyip , nasıl olacağını aciklamamak galiba. Değişen her bir gündem esnasında bir şey kitlemek.

Sözün özü, bu paketi kim satın alıyor bilmem, bence kendi paketlerini kendileri satın alıyor.
    Goygoycuların izlediği karakteristik yollar vardır.
    Mesela bir goygoycu yaparız hallederiz abi diye başlar,
    Üstüne giderseniz, daha da parlatarak çok daha iyisini yaparız,şöyle de yaparız böyle de yaparız diye goygoyda arttırıma gider.
    Daha da üstüne giderseniz,susar zaman kazanmaya çalışır.
    iyice sıkışırsa bir tık geri adım atar ve yeni goygoylar için kendine hareket alanı yaratır.
    Goygoydan vazgeçilmediği sürece bu döngü böyle devam eder.

cok zaman gectı ama tam hatırlamıyorum zaman cizgisini.. doguya hareket yaptıgımız sıralar ABD ıkı helikopterini düşürmüştük. ABD de nato tatbikatı sırasında gemimizin kaptan köşkünü vurmuştu. Eski gemilerinden bir tane verdi olay kapandı

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu G. Amed abimde, herşeye inanıyor yahu, cok iyi niyetli olmasindandir herhalde?
    Sen inanmadin demek

Bence sen cok iyi niyetlisin

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    cok zaman gectı ama tam hatırlamıyorum zaman cizgisini.. doguya hareket yaptıgımız sıralar ABD ıkı helikopterini düşürmüştük. ABD de nato tatbikatı sırasında gemimizin kaptan köşkünü vurmuştu. Eski gemilerinden bir tane verdi olay kapandı
    Biz doguda hareket yaptik derken Turkiye sinirlari icindemi ABD helikopterini dusurduk?

Yoksa Turk sinirlari disindami?

Sayfa 924/1000 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •