Sayfa 925/1120 İlkİlk ... 4258258759159239249259269279359751025 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*moody's, "lirada zayıflık türkiye ekonomisi için problem"
    *moody's, "lirada zayıflık, yüksek dış kırılganlık nedeniyle türkiye ekonomisi için problem
    *moody's, "ldüşük döviz rezervleri türkiye'nin kredi notu için negatif"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*boj/amamiya, "finansal otoritelerin agoritmik işlemlerin fiyat oluşumuna, piyasa oynaklığına ve likiditesine etkisini dikkatle değerlendirmeleri gerekli"
    *boj/amamiya, "boj'un cari ortamda kendi dijital parasını çıkarma planı yok"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*erdoğan: Bu yıl kamu ve özel sektör yatırımların tutarı tarihimizde ilk defa 1 trilyon tl'yi aşacak
    *erdoğan: Bu yıl turizmde beklentimiz çok yüksek, turist sayısında 36 milyonu yakalayabiliriz

*erdoğan: şu anda özellikle 40 milyon olur falan diye işaretler geliyor ama biz 36 milyona kenetlendik
    *erdoğan: Merkez bankası rezervini tekrar yukarı çıkarmaya muktediriz ve buna inanıyoruz

*nato genel sekreteri: Operasyon, esad, rusya ve iran'a açık mesaj-ntv
    *nato genel sekreteri: Uluslararası kamuoyunun kenarda sessiz durmadığı gösterildi-ntv
    *nato genel sekreteri: Kimyasal silah kapasitesini azaltacak bir operasyondu-ntv

*ab komisyonu/sefkovic, "merkel'in kuzey akım 2 ve ukrayna transit gaz geçişinin devam etmesine ilişkin görüşlerini memnuniyetle karşılıyoruz"
    *ab komisyonu/sefkovic, "merkel'in kuzey akım 2 ve ukrayna transit gaz geçişinin devam etmesine ilişkin görüşlerini memnuniyetle karşılıyoruz"

*slovakya'da 2031 vadeli tahvil ihalesinde satış eur95,4 milyon, ortalama faiz %1,2491 (önceki faiz %1,2744)
    *slovakya'da 2047 vadeli tahvil ihalesinde satış eur87 milyon, ortalama faiz %1,7861 (önceki faiz %1,9653)

*özlü: Ihracat pazarlarımızın toparlanması türkiye sanayisinin de sahip olduğu potansiyelin açığa çıkmasına yardımcı olmaktadır
    *özlü: Sanayi ürünlerinin ihracat içindeki payı düşünüldüğünde sanayi üretiminin önemi ve gücü bir kez daha ortaya çıkmaktadır

Sayfa 925/1120 İlkİlk ... 4258258759159239249259269279359751025 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •