Sayfa 925/1200 İlkİlk ... 4258258759159239249259269279359751025 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Sacro Hocam analizlerinde tutturma oranın çok yüksek.. gözüken sizin dediğiniz ancak;
    Piyasa ya hakim gruplarda, dolayısıyla hareketlerde gezi parkı olaylarının olduğu dönemle şuan arasında bariz farklar var..
    Tabiki endeks sonsuza kadar çıkamaz ama şuanki piyasa enstrümanlarının hiçbir hareketi doğal değil..
    70 binlerde iken çöküşe müsade etmeyen el şuanda çok daha güçlü..
    Önemli olan alt tarafta defans hattını nereye kuracak?
    Ben ezberlerin yine bozulacağını düşünüyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Devam sikinti yok.

Bazi kagitlar icin deli alim firsati olacak.
    Hangi hisseler sn sacro

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

endeks yükselse bile, bu yükselişin temeli olmayan, ters algıya dayalı bir yükseliş olacağını düşünüyorum.

bu çerçevede; bu algıyı yaratacak gücün, mevcut şartlar düşünüldüğünde, büyük çaplı bir yükseliş için gerekli enerjisinin olmadığını değerlendiriyorum.

endeksin testere yaparak patinaj yaptığını ve bunun için ciddi bir enerjinin harcandığını fark etmişsinizdir.

4.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    endeks yükselse bile, bu yükselişin temeli olmayan, ters algıya dayalı bir yükseliş olacağını düşünüyorum.

bu çerçevede; bu algıyı yaratacak gücün, mevcut şartlar düşünüldüğünde, büyük çaplı bir yükseliş için gerekli enerjisinin olmadığını değerlendiriyorum.

endeksin testere yaparak patinaj yaptığını ve bunun için ciddi bir enerjinin harcandığını fark etmişsinizdir.
    fener al bak keyfine en saglami su an...

5. guzel salliyorsunuz. ama maalesef borsa bu iste gerine gerine gorunene gore yazin durun..hisselerin yarisindan cogu 15 senedir zararda, yani yatirimcilari enflasyona gore dolara gore gocmus..endekse gore gidenler zaten sahipli..e o zaman sizin yazdiklariniz kime zarar tabiki kucuk yatirinciya..haydi hayirli olsun. zarrap isi feto isi..sef dedi versinler cezayi bizde duruma gore hareket edelim..yani aci patlicanin gragi calmaz..yapin grafikleri birbirine benzer grafikler...

Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    guzel salliyorsunuz. ama maalesef borsa bu iste gerine gerine gorunene gore yazin durun..hisselerin yarisindan cogu 15 senedir zararda, yani yatirimcilari enflasyona gore dolara gore gocmus..endekse gore gidenler zaten sahipli..e o zaman sizin yazdiklariniz kime zarar tabiki kucuk yatirinciya..haydi hayirli olsun. zarrap isi feto isi..sef dedi versinler cezayi bizde duruma gore hareket edelim..yani aci patlicanin gragi calmaz..yapin grafikleri birbirine benzer grafikler...
    Kardes grafik ve analiz fazlasiyla yapiliyor burada. (Anlayana).Herkes kendi fikrini soyluyor.Ne alir, neyi kabul edebiliyorsa bunyen odur.Kimse durduk yere sallamasyon yazmaz burada.Herkesin kendine gore tecrube ve birikimi var.

7. arkadas birakin endeksi flan endeks cebe girmiyor...isiniz endeks ise voba ters girersiniz olur biter..bakin adam beyazi 2 den aldi 35 yapti. flapi goturdu, kombasani patlatti, tavugu goturdu banviti. boyle sayariz dururuz..simdi bu saydiklarim hakettilermi bu ucuk fiyatlari...bunlarin ederi en fazla 2 tl..birkac tanede hakederek giden vardir...bankalar bile 2013 fiyatlarini gecemediler..simdi rallimi olmus...milletin kanina girmeyin, bari..

8.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    arkadas birakin endeksi flan endeks cebe girmiyor...isiniz endeks ise voba ters girersiniz olur biter..bakin adam beyazi 2 den aldi 35 yapti. flapi goturdu, kombasani patlatti, tavugu goturdu banviti. boyle sayariz dururuz..simdi bu saydiklarim hakettilermi bu ucuk fiyatlari...bunlarin ederi en fazla 2 tl..birkac tanede hakederek giden vardir...bankalar bile 2013 fiyatlarini gecemediler..simdi rallimi olmus...milletin kanina girmeyin, bari..
    Bu milletin kanına girme olayı sanırım doğru ve bu arkadaş haklı..
    Bugün bizzat tanıştım, adam yerli otonun boyasını Dyo yapacak diye duymuş bodoslama Dyo almış..Şirketi,kağıdı incelediğinden falan değil,direk almış..
    Tankı Nurol yapacak diye duyup Nugyo fulleyenler..
    Bu kadar şuursuzun olduğu yerde bırakın herkes bildiğini yapsın..

Sayfa 925/1200 İlkİlk ... 4258258759159239249259269279359751025 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •