Sayfa 926/940 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936 ... SonSon
Arama sonucu : 7519 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Trabzonspor başkanına bakıyorum da hiç güven veren bir tipe benzemiyor zaten sürekli yalan konuşuyor yalanı dolanı şiar edinmiş trabzonspor başkanlığına yakışmayan karanlık bir karakter ..Zaten o da alacağını aldı Trabzonspor hisselerinden,bedelli sermaye artışından gelen paralardan,yapılan tüm yabancı ve yerli futbolcu transferlerinden ve istanbul-kartal cevizli arazilerinin trabzonspor üzerinden kendilerinin idaresine geçmesine kadar (daha çok vurgunları,soygunları varda yazmakla bitmez) tüm kendi menfaatleri gerçekleşmiş şimdede kaçmanın yollarını arıyorlar böylece tereyağında kıl çeker gibi sıyrılıp gidecekler trabzonspor kendi sorunlarıyla borçlarıyla baş başa kalacak maalesef...spk gibi ciddi bir devlet kurumunun bu şahısın yanlışlarına nasıl göz yumdu ve izin verdi hala anlamış değilim ..on binlerce trabzonspor hisselerinde mağdur ağır zararları olan küçük yatırımcılar varken hisse fiyatı 7,5 tl olan Trabzonspor'da toplamda %450 üç (3) kere üst üste bedelli sermaye artırdılar bu günkü fiyat 0.91 krş 7,5 tl ve ortalama düşürmek için alt (7,6,5,4,3 tl) kademelerden alanları Ertuğrul doğan efendi hazretleri resmen batırıp ocaklarına incir ağacı dikmiştir ama maalesefki sermaye piyasası kurumu bu haksızlıklara göz yummuş görmezden gelmiştir..Spk ,Cbs printaş boya da yapılan yolsuzluklardan,soygunlardan,vurgunlardan,hortumla rdan,usülsüz ve şaibeli işlerden dolayı Ali Eşref Çavuşoğlu ve 3 kardeşleri hakkında dava açmıştı gelinen süreçte sonuç ne kocaman bir hiç ortada ne davalı nede davacı var konu kapandı gitti peki şimdi bu adil,adaletli,hakkaniyetli bir adaletmidir ? ytd..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,494
    En sonunda 80 cıvarına indi,başarı olmayınca 80 gösterdiler,artık bundan sonra toplanır,şenol hocada bu arada yolcu olur,o geldi diye destek atmıştık şimdi bende köstek oldum,93 yüklü göndermiştim galiba ondan 0.88 oldu

3. işlem hacmi yüksek. yüklü çakmışlar bugün. daha aşağılara yolculuk olabilir. yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,494
    Bugün sportifler hareketliydi,başı FB çekti,bu çıkış 90 altına indiğinde başladı 111 üstü kapattı bugün,bu 0.95 yaktı 088 göstermişti,yani allem kallem etti yine 0.80 gösterdi,resmen kelepirinde kelepiri,en çok zarar BJK'de bende maliyet 5.22 hala,oraya ulaşması için 2 tavan çekmesi lazım,GS lider olduğu halde zor 7 oldu,oda garip,devamlı bu hissede baskı var,çoktan 10 üstünde olması lazımdı,geçensenede öyleydi

5. At sahibine göre kişner ..

6. Erturul efendi hz.leri,Ihlas Hol.'i bekliyorum oradan çıkınca alırız 5 veya 6 milyon lot ondan sonra sen uğraşırsın silkeleyeyim diye ama ben uzun vadeciyim zararı yok 2 tl olana kadar 10 yılda beklerim..Kesinlikle al yada sat tavsiye etmiyorum ben sadece risk alıp 10 yıl bekleyebileceğimi söylüyorum kendi kendime sessiz düşünüyorum...Lütfen siz benim aklımla hareket etmeyiniz çünkü zarara uğrarsınız..Please!!!

7. tam bir kumar kağıdı oldu. yatırım tavsiyesi değildir.

8. Smile

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    tam bir kumar kağıdı oldu. yatırım tavsiyesi değildir.
    Kardeş,dedim ya 'at sahibine göre kişner' diye ..

Sayfa 926/940 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •