Sayfa 93/236 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 1881 madde; 737 - 744 arası.

Konu: HUBVC - HUB Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Siz karıştırdınız sanırım.. 15 civarları girip 12 kusurlerde çıktı, o tabanlarda bende maldaydım...ıyı hatırlıyorum.. Geriye doğru sayfalara bakarsanız...
    Gözün aydın Demir YAMAN AĞAM.Kizin Leyla olmuş.Allah bahtını açık etsin.
    Hubvc kızımız da brutte olgunlasiyor ,inşallah brutten sonra 30 üzerine atarız ������✈ï¸âœˆï¸âœˆï¸������

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Siz karıştırdınız sanırım.. 15 civarları girip 12 kusurlerde çıktı, o tabanlarda bende maldaydım...ıyı hatırlıyorum.. Geriye doğru sayfalara bakarsanız...
    Yamanlarin Gafur un cezası bitmedi demek ki .Benim cezam az önce bitti .İnşallah Yamanlarin Gafur un cezası kısa surede biter ve aramıza katılır .

3. Starterteshub yani hubvc yi hala 3 liradan 28 tl olan kağıt olarak tanimliyorlar.
    Yahu bunca start up i olan bir hisse hubvc .Hala anlayamadilar.

4. Bu kâğıda karşı bazı kesimlerin saçma sapan düşsün diye yırtınıyorlar bu nedir ya önü apaçık kağıt al sende kazan

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Alan gedık, senet brutte olduğu için satma şansı yok mecbur surecek... Sadece tahmin...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by Besledi Yazıyı Oku
    Bu kâğıda karşı bazı kesimlerin saçma sapan düşsün diye yırtınıyorlar bu nedir ya önü apaçık kağıt al sende kazan

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Onlar yaya biz Aya Ağam ����������������

25 TL üzerinde ikinci günlük kapanış yapacagiz inşallah

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Alan gedık, senet brutte olduğu için satma şansı yok mecbur surecek... Sadece tahmin...
    Alan benim .Benim bir gücüm de yok.Kagida destek attım.

8. Aga tahtayı senmı yapıyorsun , aracı kurumun gedık sanırım...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 93/236 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •