Sayfa 93/953 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Viop-XX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dow yükseliş zamanında gece 01,00 de vadeliler hep eksi açardı... düşüşler başladı başlayalı artı açıp aşağı çakılıyor... şimdide artı açtı... sabaha %4 eksi isterük

S&P vadeli şu anda +. Yarın bize nasıl yansır acaba?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    S&P vadeli şu anda +. Yarın bize nasıl yansır acaba?
    Sabaha daha çok var... yeşil mi olur kan kırmızımı belli olmaz

Marjın yüzde 20 olmamasından dolayı çok da şey değil ya. Marjın yüzde 20 olması çok kötü bişey umarım hiç gelmez. Olmadı bi günde Max yüzde 10 zarar olsa ne ticarette bile normal. Bence ky koruyan en önemli konu bu Marj. Yüzde 10 olduğu sürece borsamız eskisi gibi çok hasar görmez çöküşlerde. Umarım uzun yıllar bu yüzde 10 Marj devam eder.

Bence yüzde 10 Marj olduğu sürece shortçular kolay kolay kazanamaz üstüne açığa satış yasağı da devam ediyor. Tebrik ediyorum bist yönetimini yatırımcısını koruyor.

Short oynayan Viopçular yine düşüşlerde kazanabilir de , hisse düşüşüne oynayanlar bist yönetiminin aldığı yüzde 10 Marj ve açığa satış yasağı ile çok bişey elde edemezler gibi. Ee yüzde 5 te de devre kesici uygulaması var zaten . Ben yatırımcıyı koruma konusunda bist in aldığı kararları çok doğru buluyorum ve tebrik ediyorum

Yabancı niye çıktı zannediyorsunuz yıllarca ky açığa satış ile tokatlayıp tokatlayıp paraları cukkalıyorlardı. Varsın gelmesinler adam gibi yatırım yapmayacaklarsa. Yok öyle ülkenin gözbebeği şirketlerini bile açığa satışla pert et sonra ky dan aldığı paraları yurt dışına çıkarmak. Ya adam gibi yatırımını yap uygun yerlerde yine karını al ama sen milyon lotları topla sonra bas. yüzde 10 Marj, açığa satış yasağı devam ettiği sürece borsamız ine çıka ine çıka değerini bulur, bi süre sonra vatandaş borsaya sıcak bakmaya başlar, ülke ekonomisindeki para yurt içinde kalır. Yabancı da eskisi gibi hayvan gibi açgözlü olmayacak. Aslında yine kazanırlar ama tamah etmiyorlar çünkü yıllardır ülkenin milyarlarca parasını yiyorlardı. Ayrıca spk nın son zamanlarda uyarı üstüne uyarı yapması, twitter üstatlarına prim vermemesi, hile yapanı affetmem deyişi takdire şayan. Yerlisi de yabancısı da adam gibi hareket edip yatırımlarını buna göre yapacak. Burası kumarhane değil

8. biri bu sayfa için link verse iyi olurdu eski konuya
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 93/953 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •