Sayfa 93/987 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Dolarda yükseliş topiginde yilanoglu esprisi hoştur dolarda düşüş topiginde de dayak kulübü esprisi.arada elbet ikisi de iki topikte de yazılabilir.ama dozuna dikkat etmek lazım.bu günlerde bu topigin müdavimleri ve bence tüm memlekette dolar yatirimi olanlarda dolandırıl dik hissi var.sen doları 18 e çek haftasonu tiyatro oyna faizi dusurecegim diye milleti paniklet pazartesi müdahale yok dolar tavan olsun sonra birileri gelsin milyarlarca dolar satsin
    Bu volatilitede paniğe kapılıp alım satım yapanın başına çorabı örerler. Bunu görmek için kahin olmaya da gerek yoktu. Böyle pozisyonlar zamana yayarak büyütülür.

10-20 sene tl tutup anam kaçıyor lan bu diye doların arkasına takılan adamları üzerler tabi.

Böyle bir karar vereceği vardıysa da o kaçış anında değil, havalar sakinken vermeli insan.

Dudu Bey'in de dediği gibi... "Kaçan kovalanmaz."

2. Qnb finans da 2 hesap var
    1 hesapda dolar alim satim islemini bankanin kendi sayfasindan yapiyorsun evet makaslar cok yuksek
    2. hesapda ise dolar alis satisini digital.hazine diye bir siteye yonlendiriyor ordan yaptiriyor
    Dun bir arkadasim dolar almak istiyordu beni aradi qnb 12.96 satis diye [O esnada 12.54 du guncel kur]
    Tl yi benim hesaba gonderdi[benim hesapda qnb] digital.hazine den aliverdim 12.57 vergiler dahil
    39bin $ da yaklasik 15binden fazla karli oldu
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Şu aralar çok sıkı tutuyorlardır hem bankalar hem aracı kurumlar hem döviz büroları vs. en uygun yeri bulmak lazım bakalım bunlar üzerindeki baskı nereye kadar devam edecek.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Dusuk faiz, yuksek enflasyon, para basimi hizla surerken, dusuk kur. cok inandirici geldi bana hemen dolarlarimi bozuyorum

Sn Patrick bu başka bir şey spek kagidinda dediğiniz doğru.bir ülkenin parasında devlet eliyle bu çaplı tuzak olmaz.yoksa dolar TL grafiğin de olacak olanlar 90 yıldır belli.menderes in günlük sabit kurda yuzde 300 devaulasyonunu saymazsak benim finansal piyasalarda dolar kurunda TL paritesi de gördüğüm en büyük günlük değişim oldu.birileri bundan para kazandı halk kaybetti.bu olmaz .bu güveni tamamıyla bitirir.yoksa elbet dolar artacak hep artacak.bu topik ahalisi de genel ortalama olarak en az 5 yıldır dolarcidir.ben başka bir konuyu anlatmak istedim

Bunu yapan akıl çok başka şeyleri de düşünebilir.yoksa elbet dolar yataya sarmalı bir müddet durmalı.ama o denge kuru bulunurken elinde doları olanlara ya da korkarak dolara kaçanlara bu işleri yaparsan başka işler olur ilerde.banka dediğin öyle kasasında milyar milyar dolar olan yerler değildir.banka kasasında dolar falan olmaz onlar kredi olarak çoktan dagitildi

6.  Alıntı Originally Posted by tnsezer Yazıyı Oku
    Dusuk faiz, yuksek enflasyon, para basimi hizla surerken, dusuk kur. cok inandirici geldi bana hemen dolarlarimi bozuyorum
    düşen bıçak tutulmaz.,
    tutulcaksa temele uygun yerden tutulur

Aslında o kızdığın dolar hesapları olmasa merkez bankanda senin dolar falan olmaz.olmayan doviz mevzuatının zorunlu karşılığı da olmaz.e merkez bankası bos olunca ödemelerini neyle yapacaksın.

8. yem dedik yem olduk
    çin modeli dedik çin çin olduk
    dem dedik demleniriz artık.

hala reel ücret sorunu var..
    asgariye yapıldı da diğerlerine yapılmadı.

4250/11,54 = 368usd oldu
    2825/11,54 = 244

Sayfa 93/987 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •