Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 930/931 İlkİlk ... 430830880920928929930931 SonSon
Arama sonucu : 7447 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Viop LXVIII

1. Gizem trader sana soru sordum onun cevabını ver bana

Sen abka değilsen en sevdiğin savunduğun dinin kitabının peygamberinin üzerine yemin edermisin

Bunun cevabını bana ver
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    smart yazıllım da takibimde idi, 1 ay önce si de vardı bende sattım çıktım,...

çalışması yok bende,...olsa paylaşırdım,..hazırlamak lazım uzun hikaye,....

bu smartg grafiği ise bende iki senedir var, o nedenle paylaştım,

smart yani smartiks yazılım seçim öncesi zamanlarda coşuyor genelde,...

alım gelirse bunu hissedip fake düşmeden almak lazım,...

nicedir yan kaadlara düşüş ömcesi tuzak alım yapıp ky ye veriyorlar ve taşıtıyorlar,..

çok kaad var böyle,...

bunlardan ayrılan kaadlar da var mesela klkim,..iyidir,...

düşer alırsın, çıkar verirsin o tarz bir kaad, ama bunun klseri hep ötük tür mesela
    Halka arzdan almıştım.
    Biraz daha takviye etmiştim.
    Çok çok iyi kazandırdı.
    Çok az bırakmıştım.
    2 yıldır kazanmak bi yana yarı yarıya kayıp yaşattı.
    2 yıldır taşıyanlara sabır.

Dinle ilgili TEK KELİME YAZMAYAYIM diyorum..Foruma bakayım BORSA-VİOB hakkında ne var diye..2 tane adamın hezeyanları...

Forum daha önce akademi gibiydi.Sistemler-formuller-tezler havada uçuşurdu.

Şimdi ise ATEİSTİN KENDİ İNANÇSIZLIĞINI PEKİŞTİRMEK İÇİN ,destek aradığı arenaya dönmüş.İnançsızlık bu kadar rahatsız ediyorsa,''YA VARSA endişesi ...'' sizi uyutmuyorsa o zaman inanmaya bakın.En azından PASKAL KUMARINI oynayın..

İsterse hiç inanmayın bana ne?

4. Yarın altıns1 80 TL'yi görür gibi bir aksilik olmazsa ise

20 gün önce 73,83'ten aldım maşallah diyelim

Azar azar acelemiz yok

5.  Alıntı Originally Posted by GİZEM-TRADER Yazıyı Oku
    Bak son mesajların HEPSİNDE din ve değerlerle alay etmek var.

Oğlum sen rahatsız mısın?.Nevrotik rahatsızlığın mı var? dine kitlendin kaldın.Başına kuş pislese dinden biliyorsun.Ulan o din bizim dinimiz.Neye taptığın veya tapmadığın umurumda değil.Cehennemin dibine kadar yolun var.

Ama bu cureti nereden alıyorsun.46 yaşında bir bok becerememişsin.AİLE-İŞ-KARİYER yok ama katran dolu kalbinden akan kin var.

Şurada sen dine bulaşmazsan kimse dinden bahsetmeyecek.Ama toplumun hassas noktalarını kaşıyorsun.Forumu forumluktan çıkarıyorsun.

Hadsizlik etme .AKP yi eleştirmişsin kime ne? Ama bu toplumun %80 i kendini MÜSLÜMAN olarak tanımlar.CAMİYE İŞEYİP bir şey olmamasını bekleyemezsin.

-bana dinden konuşuyorsun ve durumdan vazife çıkaran o malumlar neden bu zata karşı gık demezler.Çünkü içten içe bazıları onunla aynı..

Burada seni 2-3 arkadaşta uyardı(sekuler olmalarına ragmen).Onların bile kanına dokundu.Kendi tercihlerine sahip çıkanları tebrik ederim.Ama yeter..dur artık..çok ağır konuşurum..Sen DİNE GİRMEZSEN kimsenin burada dinle işi olmaz.
    bak sayın GİZEM sen hep aynı olayı işliyorsun,...sana dine girmeden örnekleme yapayım,

sanatı sanat için iste, sen toplum için istiyorsun,..
    benim için isteme mesala,..
    bende bundan rahatsız oluyorum,...

bu konuyu kapatın artık anlatılmak istenen karşılıklı anlatılmıştır bence,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6. CHP'den istifa ederek AKP'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun aile şirketi Jantsa Jant'ın 589 milyon 800 bin 76 TL'lik yatırım aldığı fabrikasının inşasının sona erdiği, deneme üretimine başlandığı öğrenildi.

Halk TV'nin haberine göre; AKP'li Özlem Çerçioğlu'nun aile şirketi Jantsa Jant'ın Aydın Ortaklar OSB’de toplam 47 bin metrekarelik alanda kurduğu tesis 2 yılın sonunda tamamlandı.

Tesisin inşaatının tamamlandığı, üretim hattı bazında makine ve ekipmanların gelmeye devam ettiği öğrenildi. Fabrikanın deneme üretimlerini gerçekleştirdiği, sipariş yoğunluğuna bağlı olarak önümüzdeki dönemde seri üretime geçilmesinin beklendiği belirtildi.

Şirket, söz konusu yatırım için 589 milyon 800 bin 76 TL tutarında yatırım teşvik belgesi almıştı. Bu teşvik kapsamında 5. bölge desteklerinden yararlanılacağı belirtilmişti. Teşvik kapsamında şirketin faiz desteği, sigorta primi işveren hissesi desteği, KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti ve vergi indirimi gibi avantajlar uygulanacağı ifade

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bak sayın GİZEM sen hep aynı olayı işliyorsun,...sana dine girmeden örnekleme yapayım,

benim için isteme mesala,..
    bende bundan rahatsız oluyorum,...

bu konuyu kapatın artık anlatılmak istenen karşılıklı anlatılmıştır bence,
    indregandi adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz

Ben sizler gibi kibar olamıyorum maalesef

Saygılar

Bence sanat toplum için olmalı. Sanat önden giden bir ışık gibi toplumu aydınlatmalı ve duygu düşüncesini derinleştirmeli

Eğer sanat sanat için olursa soyut alanda ve dar bir çerçevede kalır.

Bu 2 olay tarih boyunca tartışılmıştır.Menemen soğanlı mı olur soğansız mı olur gibi...Bunlar tercih meselesidir.Evrensel bir doğru değildir.

ADİOSSSS

Sayfa 930/931 İlkİlk ... 430830880920928929930931 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •