Gizem trader sana soru sordum onun cevabını ver bana
Sen abka değilsen en sevdiğin savunduğun dinin kitabının peygamberinin üzerine yemin edermisin
Bunun cevabını bana ver
Gizem trader sana soru sordum onun cevabını ver bana
Sen abka değilsen en sevdiğin savunduğun dinin kitabının peygamberinin üzerine yemin edermisin
Bunun cevabını bana ver
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dinle ilgili TEK KELİME YAZMAYAYIM diyorum..Foruma bakayım BORSA-VİOB hakkında ne var diye..2 tane adamın hezeyanları...
Forum daha önce akademi gibiydi.Sistemler-formuller-tezler havada uçuşurdu.
Şimdi ise ATEİSTİN KENDİ İNANÇSIZLIĞINI PEKİŞTİRMEK İÇİN ,destek aradığı arenaya dönmüş.İnançsızlık bu kadar rahatsız ediyorsa,''YA VARSA endişesi ...'' sizi uyutmuyorsa o zaman inanmaya bakın.En azından PASKAL KUMARINI oynayın..
İsterse hiç inanmayın bana ne?
Yarın altıns1 80 TL'yi görür gibi bir aksilik olmazsa ise
20 gün önce 73,83'ten aldım maşallah diyelim
Azar azar acelemiz yok
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
bak sayın GİZEM sen hep aynı olayı işliyorsun,...sana dine girmeden örnekleme yapayım,
sanatı sanat için iste, sen toplum için istiyorsun,..
benim için isteme mesala,..
bende bundan rahatsız oluyorum,...
bu konuyu kapatın artık anlatılmak istenen karşılıklı anlatılmıştır bence,
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
CHP'den istifa ederek AKP'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun aile şirketi Jantsa Jant'ın 589 milyon 800 bin 76 TL'lik yatırım aldığı fabrikasının inşasının sona erdiği, deneme üretimine başlandığı öğrenildi.
Halk TV'nin haberine göre; AKP'li Özlem Çerçioğlu'nun aile şirketi Jantsa Jant'ın Aydın Ortaklar OSB’de toplam 47 bin metrekarelik alanda kurduğu tesis 2 yılın sonunda tamamlandı.
Tesisin inşaatının tamamlandığı, üretim hattı bazında makine ve ekipmanların gelmeye devam ettiği öğrenildi. Fabrikanın deneme üretimlerini gerçekleştirdiği, sipariş yoğunluğuna bağlı olarak önümüzdeki dönemde seri üretime geçilmesinin beklendiği belirtildi.
Şirket, söz konusu yatırım için 589 milyon 800 bin 76 TL tutarında yatırım teşvik belgesi almıştı. Bu teşvik kapsamında 5. bölge desteklerinden yararlanılacağı belirtilmişti. Teşvik kapsamında şirketin faiz desteği, sigorta primi işveren hissesi desteği, KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti ve vergi indirimi gibi avantajlar uygulanacağı ifade
sanatı sanat için iste, sen toplum için istiyorsun,..
Bence sanat toplum için olmalı. Sanat önden giden bir ışık gibi toplumu aydınlatmalı ve duygu düşüncesini derinleştirmeli
Eğer sanat sanat için olursa soyut alanda ve dar bir çerçevede kalır.
Bu 2 olay tarih boyunca tartışılmıştır.Menemen soğanlı mı olur soğansız mı olur gibi...Bunlar tercih meselesidir.Evrensel bir doğru değildir.
ADİOSSSS
Yer İmleri