Sayfa 931/934 İlkİlk ... 431831881921929930931932933 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    ALTIN/ONS 1.409,29 % 0,84

Powell rallisi mi Fed rallisi mi her ne ise artık.
    petrol de hareketlenme var iran la ilgi bir gelişmemi var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    ekfuture, Barny Moloztaş be ya... Taş devrinde yaşayan bir vatendaşşş...

Ben ununla çok uğraştım, teee 500 senelik kaynakları koyup, sayfalar dolusu yazı yazdım.

Adam annamıyor...

Barny Moloztaş...)))))))))))))))))))))
    [emoji3][emoji3][emoji3]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bir kaç gün önce yazmıştım...

Ruh hastası tipler dolaşıyor aramızda...

Tamam ben emekli bir koğuş ağasıyım...

Peki burada sabahtan akşama sabırla milletin yazdıklarını okuyup analiz eden, fırsat kollayan, fırsatı bulunca geçiren tipler ne iş yaparsınız?

merak eder dururum...

Benim adım da belli sanım da...

Sen ne iş yaparsın ekfuture denen çok bilmiş.?

Ne ukala adamsın sen yav.

He yav ne iş yaparsın?
    Benim arkadaşa verdiğim ilk cevap şu:

"ABD'nin tahtının sallanması için daha zaman var, onda haklısınız. Ama belirttiğiniz ARGE payı çok abartılı olmuş. Bugün Çin ARGE'de ABD'yi yakalamış durumda buna göre Çin'in payı'da % 50'nin üzerinde oluyor, toplamı da % 115 gibi bir rakama tekabül ediyor. Diğer ülkeleri saymadık bile. İnternette yaptığım 10 dakikalık sorgulamada ulaştığım sonuç bu. Size de önerim böyle iddialı lafları etmezden önce iddialarınızı internetten kontrol edin.

Silah meselesine gelince ABD orada da gerileme içinde. Savunma amaçlı düşünen ülkeler, ki çoğunluk bu klasmanda, 100-200 tane F 35 alacağıma, bir tane s 400 alır kendimi korurum anlayışına yaklaşıyor. S 400 ekmek istemiyor su istemiyor, F 35'ler ise, pilot, yakıt masraflarıyla büyük bir baş belası. ABD'nin deli danalar gibi s 400 alan ülkelere şantaj yapması da bu alandaki gerilemesinin işareti değil mi?

Lafın kısası ABD çöküşten uzak, ama eski şaaşalı günlerinden de çok uzak. Gerçek sizin söylediğinizle, eleştirdiğiniz arkadaşın söylediklerinin tam ortasında bir yerde. "

Burada bir laf geçirme kaygısı olmadığı çok açık.

Ben bu başlıklarda yazmış olmak için hiç yazmadım, başkalarının yazdığını tekrar edeceksem yazmadım, çünkü yazılmışı varken aynı şeyi yazmayı doğru bulmuyorum. Ama şahış iki iddia da bulunmuş ve ben çok dikkatli bir üslupla yanıtlamışım. Gol atma, rencide etme gibi bir amacım olmadığı çok açık. En ağır lafım da "iddialı laflar etmeden önce internetten bir chack edin" demek olmuş.

Kimse kendisini psikiyatr yerine koymasın. Ben burada kimseye ruh hastası diye hakaret etmedim, eden de önce aynaya baksın derim. Tartışmada köşeye sıkışınca böyle ucuz saldırılarda bulunmak en başta yaşınıza sonra da Mekteb-i Mülkiye adabına yakışmaz.

Ben ABD'nin dünya argesindeki payının % 65 olmadığını yazdım, bana laf yetiştirmeye çalışan, belden aşağı yazma seviyesine düşenlerin hiç bir tanesi bu iddiayı çürütecek bir bilgi paylaşımında bulunmadı. Başlığı takip eden akil insanların bunun farkında olduğundan eminim.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Benim arkadaşa verdiğim ilk cevap şu:

"ABD'nin tahtının sallanması için daha zaman var, onda haklısınız. Ama belirttiğiniz ARGE payı çok abartılı olmuş. Bugün Çin ARGE'de ABD'yi yakalamış durumda buna göre Çin'in payı'da % 50'nin üzerinde oluyor, toplamı da % 115 gibi bir rakama tekabül ediyor. Diğer ülkeleri saymadık bile. İnternette yaptığım 10 dakikalık sorgulamada ulaştığım sonuç bu. Size de önerim böyle iddialı lafları etmezden önce iddialarınızı internetten kontrol edin.

Silah meselesine gelince ABD orada da gerileme içinde. Savunma amaçlı düşünen ülkeler, ki çoğunluk bu klasmanda, 100-200 tane F 35 alacağıma, bir tane s 400 alır kendimi korurum anlayışına yaklaşıyor. S 400 ekmek istemiyor su istemiyor, F 35'ler ise, pilot, yakıt masraflarıyla büyük bir baş belası. ABD'nin deli danalar gibi s 400 alan ülkelere şantaj yapması da bu alandaki gerilemesinin işareti değil mi?

Lafın kısası ABD çöküşten uzak, ama eski şaaşalı günlerinden de çok uzak. Gerçek sizin söylediğinizle, eleştirdiğiniz arkadaşın söylediklerinin tam ortasında bir yerde. "

Burada bir laf geçirme kaygısı olmadığı çok açık.

Ben bu başlıklarda yazmış olmak için hiç yazmadım, başkalarının yazdığını tekrar edeceksem yazmadım, çünkü yazılmışı varken aynı şeyi yazmayı doğru bulmuyorum. Ama şahış iki iddia da bulunmuş ve ben çok dikkatli bir üslupla yanıtlamışım. Gol atma, rencide etme gibi bir amacım olmadığı çok açık. En ağır lafım da "iddialı laflar etmeden önce internetten bir chack edin" demek olmuş.

Kimse kendisini psikiyatr yerine koymasın. Ben burada kimseye ruh hastası diye hakaret etmedim, eden de önce aynaya baksın derim. Tartışmada köşeye sıkışınca böyle ucuz saldırılarda bulunmak en başta yaşınıza sonra da Mekteb-i Mülkiye adabına yakışmaz.

Ben ABD'nin dünya argesindeki payının % 65 olmadığını yazdım, bana laf yetiştirmeye çalışan, belden aşağı yazma seviyesine düşenlerin hiç bir tanesi bu iddiayı çürütecek bir bilgi paylaşımında bulunmadı. Başlığı takip eden akil insanların bunun farkında olduğundan eminim.
    Harbi ruh hastasisin galiba.sirket şirket verdim.Hemde işi bunu araştırmak olan bir şirketin raporuyla.4 işlemle bile yapmaktan acizsin.Sana her bir şirketin harcadıgi parayı bile gösterdim.Ama işine gelmiyor.Cepten bu kadar yazıyorum.Ama bu bile yeter.son 5 değil 7 yıllık harcamaları varmis.Hala yalaninda ısrar ediyorsun.gozune soktum gozune.okuman da mi yok ?topla çıkar görürsün.cinlilerin doğru dürüs firması yok.7 yıllık var 7 yıllık.tekrar edeyim belki anlarsin.once şirket değeri dedin suratına çarptım .şimdide surdan burdan alıntı yapıyorsun.Ben sana sene sene harcamaları veriyorum .Hala iddia ediyorsun.

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Harbi ruh hastasisin galiba.sirket şirket verdim.Hemde işi bunu araştırmak olan bir şirketin raporuyla.4 işlemle bile yapmaktan acizsin.Sana her bir şirketin harcadıgi parayı bile gösterdim.Ama işine gelmiyor.Cepten bu kadar yazıyorum.Ama bu bile yeter.son 5 değil 7 yıllık harcamaları varmis.Hala yalaninda ısrar ediyorsun.gozune soktum gozune.okuman da mi yok ?

Cevap vermekte geç kaldığına göre internet araştırmanda ülke bazından ARGE'nin yüzdesel dağılımında % 65'in yanına yaklaşamadığın anlaşılıyor. Dönüp aynı sakızı çiğnemeye devam ettiğnden bunu anlıyorum. Ben ülke bazında arge harcamalarını gösteren 3 tane link paylaştım, bir 30 tane daha paylaşabilirim.

Hakaretlerine cevap vermeyeceğim, o lafların buralarda kalsın, seviyenizin göstergesi olacak nasılsa. Tartışmada köşeye sıkışan bir zavallının savunma refleksi sayarım.
    Winter is coming...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Cevap vermekte geç kaldığına göre internet araştırmanda ülke bazından ARGE'nin yüzdesel dağılımında % 65'in yanına yaklaşamadığın anlaşılıyor. Dönüp aynı sakızı çiğnemeye devam ettiğnden bunu anlıyorum. Ben ülke bazında arge harcamalarını gösteren 3 tane link paylaştım, bir 30 tane daha paylaşabilirim.

Hakaretlerine cevap vermeyeceğim, o lafların buralarda kalsın, seviyenizin göstergesi olacak nasılsa. Tartışmada köşeye sıkışan bir zavallının savunma refleksi sayarım.
    neyse ceza yemiyelim.

7. Ben ABD'nin arge payının % 65 olmadığı ile başladım. İspat için de 3 link paylaştım, 3'ü de batı kaynaklı. 30 link daha paylaşacağımı söyledim ayrıca. Aksini söyleyen çıkmadığı için konuyu kapanmış sayıyorum.

Ben kimseye ruh hastası demedim, çünkü böyle bir şeye ehliyetim yok. Arkadaşların içinde bulundukları çevre itibariyle bu konuda uzman oldukları anlaşılıyor. Başka da diyecek bir şey yok.
    Winter is coming...

8.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    benjemin pozisyonlarımı arttırdım sabahtan beri.

kur niye artmıyor diyenlere gülüyorum

ben bile büyük ihtimalle saat 6tan sonra aldıklarımdan dolayı zararda olacağım.

var mı fxte kaldıraçlı 1milyar $ pozisyon açabilecek işlem? kamu anında öper bayram tatilinde olanları biliyoruz...

$ almak içinde TL lazım var mı?
    Büyük oyunculara bakar.
    Canı ister öyle bir satarlar ki BIST'i görülür TL var mı ellerinde yok mu.
    Onu da bir anda tek diye yaparlar.
    Nasıl 83'e getirdiler.
    Keyifleri ne derse.

Sayfa 931/934 İlkİlk ... 431831881921929930931932933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •